صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 30
کد خبر: ۴۳۷۲۹۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۰۵ آذر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

مطهری: فیلتر تلگرام در سال ۹۶ غیرقانونی بود

علی مطهری در شبکه اجتماعی ایکس نوشت فیلتر شدن تلگرام در سال ۹۶ با حکم یک مقام قضایی غیرقانونی بود و رئیس‌جمهور می‌توانست با یک فرمان آن را رفع کند؛ او تأکید کرد وفاق همراه با نجابت زیاد خسارت‌بار است.

رویداد۲۴| مطهری با اشاره به اینکه تنها کارگروه تشخیص مصادیق مجرمانه فضای مجازی صلاحیت صدور حکم فیلتر دارد، گفت اقدام سال ۹۶ غیرقانونی بوده است.

علی مطهری، نماینده سابق مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: فیلتر شدن تلگرام در سال ۹۶ با حکم یک مقام قضایی انجام شد که یک کار غیرقانونی بود چون فقط «کارگروه تشخیص مصادیق مجرمانه فضای مجازی» می‌تواند چنین حکمی را صادر کند. به همین جهت رئیس جمهور می‌توانست به جای آنکه رفع فیلتر تلگرام را به بحث و گفتگو بگذارد آن را با یک فرمان انجام دهد و خسارت مالی فیلترشکن‌ها را که از جیب مردم پرداخت می‌شود متوقف کند. وفاق وقتی با نجابت زیاد توأم می‌شود می‌تواند خسارت‌بار باشد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
اونموقع که تو مجلس هم بودی زبون نداشتی؟
نظرات شما