صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 29
کد خبر: ۴۳۸۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۱۷ آذر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۵ نظر

دختر شهید رضایی‌نژاد پزشکی دانشگاه تهران قبول شد +عکس

همسر شهید داریوش رضایی‌نژاد، با انتشار استوری در اینستاگرام، از آغاز تحصیل آرمیتا رضایی‌نژاد در رشته پزشکی دانشگاه تهران خبر داد.

رویداد۲۴| به تازگی شهره پیرانی، همسر شهید داریوش رضایی‌نژاد، در استوری صفحه رسمی اینستاگرام خود، روز دانشجو را به دخترش تبریک گفت و از آغاز تحصیل آرمیتا رضایی‌نژاد در رشته پزشکی دانشگاه تهران خبر داد.

داریوش رضایی‌نژاد (۲۹ بهمن ۱۳۵۵ – ۱ مرداد ۱۳۹۰) دانشجوی دکترای مهندسی برق از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و پژوهشگر دانشگاه صنعتی مالک اشتر بود. او در زمینه طراحی مقاومت‌های الکترونیکی و سوئیچ‌های انفجاری فعالیت می‌کرد و مسئول اجرای چندین طرح تحقیقاتی در دانشگاه‌های صنعتی مالک اشتر، شهید بهشتی و خواجه نصیرالدین طوسی بود. 


بیشتر بخوانید: نامه وزیر علوم به یونسکو درباره ترور دانشمندان ایرانی


رضایی‌نژاد در آبدانان استان ایلام به دنیا آمد، تحصیلات خود را در رشته مهندسی برق ادامه داد و در سال ۱۳۹۰ برای دکترا پذیرفته شد. او در مقابل منزلش ترور شد. داریوش در سال ۱۳۷۹ با شهره پیرانی ازدواج کرد و یک دختر داشت.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۲
چرا یه عده احمق بجای تبریک و تشکر دنبال حسادت و نق زدن هستن ، اولا آرمیتا خانم فرزند دانشمند هسته‌ای و همینطور مادرش داری مدارک و مدارج علمی بالاتر میباشد دوما خودش دانش آموز مدرسه تیزهوشان یوده و دارای نبوغ علمی میباشد مثل بعضیا کند ذهت و مریض روحی نمیباشد که بجای استفاده از مغزش برای پیشرفت و آبادانی کشور از جهل و نادانی خود باعث رنجش مردم می‌شود نیست ,, درود بر خانواده های معظم شهدا
مرضیه مرادی
۱۸:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۴
مبارکتون باشه عزیزم ❤️
ان شاالله ادامه دهنده راه پدر شهیدتون باشید و خدمتگزار صادق ملت و کشور ایران😘😘😘
طاهر قرشیخ
۲۱:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
با سهمیه و بدون سختی به دانشگاه پزشکی فرستادیدش لطف کنید یک پست مهم مثل وزارتی .سفارتی .چیزی هم براش رزرو کنید تا دهن کجی به مردم و دانش را کامل کرده باشید !
ناشناس
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۷
مدرک و پستش رو میدادید دستش راحت تر بود.
ناشناس
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۷
سهمیه و راحت!
نظرات شما