صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 09
کد خبر: ۴۳۸۹۷۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۱۸ آذر ۱۴۰۴

سردار شکارچی: دشمن برای توقف درگیری به خواهش و پیام‌رسانی متوسل شد

سردار ابوالفضل شکارچی با اشاره به نبرد ۱۲روزه گفت دشمن با وجود برخورداری از سامانه‌های پیشرفته و حمایت آمریکا و اسرائیل در میدان شکست خورد و برای توقف درگیری به «خواهش و پیام‌رسانی» روی آورد.

رویداد۲۴| سخنگوی ارشد نیروهای مسلح تأکید کرد توان موشکی، پهپادی و پدافندی ایران ابتکار عمل را از دشمن گرفت و نیروهای مسلح پس از رفع کاستی‌ها اکنون آمادگی بیشتری نسبت به آغاز درگیری دارند.

سردار ابوالفضل شکارچی معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیرو‌های مسلح و سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح در بازدید مسئولان فرهنگی کشور از نمایشگاه هوافضای سپاه اظهار کرد: همه تجهیزات ارائه‌شده «تماماً بومی» و حاصل تلاش دانشمندان جوان، نیروی هوافضا و وزارت دفاع است.

به گزارش فارس، وی با اشاره به نبرد ۱۲روزه گفت: دشمن با وجود برخورداری از پیشرفته‌ترین سامانه‌های دفاعی و حمایت همه‌جانبه نظام سلطه آمریکا و رژیم صهیونیستی، در میدان شکست خورد و برای توقف درگیری به «خواهش و پیام‌رسانی» متوسل شد؛ همچنین تجربه این جنگ ثابت کرد که توان موشکی، پهپادی و پدافندی کشور ابتکار عمل را از دشمن گرفت و جمهوری اسلامی بلافاصله مسیر تقویت این قدرت را شتاب داد.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح خاطرنشان کرد: نیرو‌های مسلح ضمن شناسایی و رفع کاستی‌ها، قدرت خود را افزایش داده‌اند و امروز به مراتب بیشتر از روز آغاز تهاجم دشمن صهیونی، آمادگی دارند.

منبع: فارس
نظرات شما