صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 06
کد خبر: ۴۳۹۲۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۵
معاون حقوقی رئیس جمهور اعلام کرد

احتمال شکایت ایران از آمریکا در لاهه

معاون حقوقی ریاست جمهوری در مورد آخرین وضعیت شکایت ایران از بابت سرقت اموال کشورمان توسط آمریکا، گفت: شکایت ایران در دادگاه لاهه ثبت شده است.
رویداد۲۴- معاون حقوقی ریاست جمهوری در مورد آخرین وضعیت شکایت ایران از بابت سرقت اموال کشورمان توسط آمریکا، گفت: شکایت ایران در دادگاه لاهه ثبت شده است.

مجید انصاری در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ثبت این شکایت به معنای این است که پذیرفته شده این موضوع به لحاظ حقوقی قابل پیگیری است.

وی در ادامه افزود: مسائل حقوقی پیچیده، دنباله‌دار و طولانی مدت است. ما خوشبختانه در مواردی که وزارت امور خارجه و دفتر حقوقی ریاست جمهوری ورود کردند توانسته‌ایم به پیروزی حقوقی برسیم و در برخی پرونده‌ها توانسته‌ایم اموال مردم را برگردانیم مثل پرونده ایرباس یا پرونده مربوط به خرید تسهیلات در دوران قبل از انقلاب که یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار را به نفع ملت برگردانیم البته پرونده‌هایی هم هست که آنها غلبه حقوقی پیدا کردند.

انصاری خاطرنشان کرد: ما در یک جدال چند ساله حقوقی اقدام کرده‌ایم. ما اکنون ثبت شکایت انجام داده‌ایم ولی معلوم نیست اولین جلسه دادگاه چه وقت برگزار شود. حقوقدانان ما مستندات را تهیه کردند و در جلسه دادگاه حاضر خواهیم شد و امیدواریم حقوقدانان با تسلطی که بر موازین حقوقی دارند بتوانیم حقوق مردم را استیفا کنیم. ما خیلی قدرتمندانه و پیگیرانه شکایت خود را پیگیری می‌کنیم.
منبع: ایسنا
نظرات شما