صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 20
کد خبر: ۴۴۰۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۲۹ آذر ۱۴۰۴

رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس؛ عراقچی: مذاکره تحمیلی مردود است

در تماس تلفنی سید عباس عراقچی با وزیر خارجه انگلیس، دو طرف درباره روابط دوجانبه و موضوعات کنسولی گفت‌و‌گو کردند. عراقچی تأکید کرد ایران مذاکره مبتنی بر احترام متقابل را می‌پذیرد، اما تحمیل یک‌سویه را رد می‌کند.

رویداد۲۴| گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس با محور روابط دوجانبه و مسائل کنسولی برگزار شد. عراقچی ضمن انتقاد از رویکرد سه کشور اروپایی در موضوع هسته‌ای، تأکید کرد ایران مذاکره تحمیلی را نمی‌پذیرد و بر احترام متقابل اصرار دارد.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و خانم «آیوت کوپر» وزیر امور خارجه انگلیس، روز جمعه در یک تماس تلفنی با یکدیگر رایزنی و گفت‌و‌گو کردند.

در این تماس تلفنی در مورد برخی موضوعات روابط دوجانبه از جمله موضوعات کنسولی تبادل نظر شد و بر لزوم تداوم رایزنی‌ها در سطوح مختلف برای تقویت درک متقابل و پیگیری موضوعات مورد نظر طرفین تأکید شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این رایزنی تلفنی ضمن انتقاد از رویکرد غیرمسولانه سه کشور اروپایی در قبال موضوع هسته‌ای ایران، تاکید کرد: ایران هیچ‌گاه مذاکره و گفت وگویی که بر مبنای احترام به حقوق قانونی و منافع مشروع ملت ایران باشد را رد نکرده است، اما مذاکره به معنای تحمیل یک‌سویه را مردود می‌داند.

وزیر امور خارجه انگلیس نیز بر موضع این کشور مبنی بر ضرورت استفاده از دیپلماسی در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران تأکید کرد.

نظرات شما