صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۴ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 25
کد خبر: ۴۴۰۹۹۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۰۴ دی ۱۴۰۴

آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌ها اعلام شد

سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد تردد در محورهای اصلی شمالی کشور روان و بدون مداخلات جوی است؛ در عین حال چند محور غیرشریانی و فصلی همچنان مسدود بوده و رانندگان باید پیش از سفر مسیر جایگزین را بررسی کنند.

رویداد۲۴| جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور اعلام کرد: هم اکنون تردد در تمامی محور‌های اصلی شمالی به صورت روان در جریان است و هیچ‌گونه مداخله جوی در این مسیر‌ها گزارش نشده است.

 سرهنگ سیاوش محبی با اشاره به وضعیت ترافیکی کشور امروز پنجشنبه، گفت: بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی، تردد وسایل نقلیه در محور‌های چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه تهران–شمال و آزادراه قزوین–رشت در مسیر رفت و برگشت، روان است.

وی افزود: در حال حاضر محور‌های شمالی کشور فاقد هرگونه مداخلات جوی بوده و شرایط جوی پایداری بر این مسیر‌ها حاکم است.

ایسنا نوشت: جانشین پلیس راه راهور فراجا در ادامه به محور‌های مسدود غیرشریانی اشاره کرد و گفت: محور‌های دوآب–بلده (رفت و برگشت)، سروآباد–پاوه (گردنه تته)، سی‌سخت–پادنا (رفت و برگشت)، خوانسار–بویین و میاندشت، زرآباد–چاهان، جلگه–چاه اسحاق و پونل–خلخال تا اطلاع ثانوی مسدود هستند.

سرهنگ محبی همچنین از وجود انسداد فصلی در محور گنجنامه–تویسرکان خبر داد و تأکید کرد: رانندگان پیش از آغاز سفر، حتماً از وضعیت راه‌ها اطلاع حاصل کرده و از مسیر‌های جایگزین استفاده کنند.

وی در پایان از رانندگان خواست تا با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، پرهیز از شتاب‌زدگی و توجه به هشدار‌های پلیس راه، سفری ایمن و بدون حادثه را برای خود و دیگران رقم بزنند.

نظرات شما