صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 01
کد خبر: ۴۴۱۸۷۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۱ دی ۱۴۰۴

رزمایش ترکیبی علت صدای انفجار و پرواز بالگرد در مشهد

مدیرکل مدیریت بحران خراسان رضوی اعلام کرد صدای انفجار و پرواز بالگرد‌های امدادی در مشهد مربوط به رزمایش ترکیبی «مقاوم در سایه خورشید» است؛ انفجار‌ها کنترل‌شده و برای شبیه‌سازی خط لوله گاز بوده و هیچ خطری شهروندان را تهدید نمی‌کند.

رویداد۲۴| مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: شنیده شدن صدای انفجار و پرواز مکرر بالگرد برای فردا (۱۲ دی ماه) مربوط به برگزاری رزمایش ترکیبی «مقاوم در سایه خورشید» در محدوده کوهشار و بلوار نماز واقع در منطقه هشت شهرداری مشهد است.

سید مسعود یاوری روز پنجشنبه در گفت‌و‌گو با ایرنا افزود: مانور یاد شده با هدف آمادگی دستگاه‌های بحران مدار و امدادرسان در برابر زلزله و حوادث غرمترقبه برنامه ریزی شده و انفجار‌های کنترل شده مذکور مربوط به شبیه سازی وقوع انفجار در خط لوله گاز است و هیچ خطری از این بابت شهروندان را تهدید نمی‌کند.

وی بیان کرد: با توجه به اجرای عملیات امداد هوایی و دیگر اقدامات مرتبط با پرواز بالگرد‌های امدادی، پرواز مکرر این بالگرد در مشهد در روز جمعه مرتبط با اجرای مانور ترکیبی است.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به مشارکت ۸۰ دستگاه اجرایی و امدادی به ظرفیت حدود هزار و ۵۰۰ نفر و حضور حدود هزار وسیله نقلیه و اجرای مانور ترکیبی بلوار نماز در محدوده اجرای این رزمایش مدیریت بحران، این مسیر از هشت صبح تا ظهر با محدودیت ترافیکی و انسداد همراه خواهد بود.

منبع: ایرنا
نظرات شما