صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 29
کد خبر: ۴۴۲۶۴۲
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۸ دی ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱۴ نظر

کیهان: معترضان اغتشاشگرند و پیروان داعش؛ برخورد سخت ضروری است!

روزنامه کیهان در یادداشتی با اشاره به صحنه‌های خشونت‌آمیز اخیر نوشت این اقدامات نه اعتراض بلکه بخشی از «جنگ ترکیبی» علیه امنیت ملی ایران است و تأکید کرد دستگاه‌های امنیتی و قضائی باید با اغتشاشگران برخورد شدید داشته باشند.

رویداد۲۴| روزنامه کیهان نوشت: آنچه در این قاب‌ها ثبت شده- از شعله‌ور کردن پیکر مأمور حافظ امنیت تا قمه‌کشی در ملاءعام و به آتش کشیدن اموال عمومی و فروشگاه‌ها- با هیچ متر و معیاری، «اعتراض» نامیده نمی‌شود. اینها دقیقاً کپی‌برداری ناشیانه‌ای از متدولوژی وحشت‌آفرینی داعش و اربابان آنها در خیابان‌های تهران و سایر شهرهاست.

مسئولان نظام بار‌ها بر حق قانونی اعتراض تأکید کرده‌اند، اما آنچه در این صحنه‌ها رخ می‌دهد، «مطالبه» نیست؛ «مقابله» با موجودیت و آرامش یک جامعه است. فردی که با قمه به جان کاسب و راننده می‌افتد و خودروی شخصی مردم را که با هزاران زحمت تهیه شده، طعمه حریق می‌کند، معترض نیست؛ او مزدورِ میدانی پروژه‌ای است که اتاق فکر آن فرسنگ‌ها دورتر از مرز‌های ایران، در استودیو‌های لندن و تل‌آویو و واشنگتن بنا شده است.

هدف اصلی این اقدامات، فروریختن دیوار امنیت ملی است. پیاده‌نظام اجیر شده که با دلار‌های کثیف به خیابان گسیل شده‌اند، مأموریت دارند تا با ایجاد «نقاط داغ آشوب»، زندگی روزمره مردم را فلج کنند. تماشای صحنه آتش زدن مأموری که تنها جرمش ایستادن در برابر هرج‌ومرج برای حفظ جان شهروندان است، سندی است بر اینکه این جریان، بویی از انسانیت نبرده و تنها زبان زور را می‌فهمد.

تکلیف هم روشن است؛ رهبر معظم انقلاب با نگاهی دقیق و حکیمانه، مسیر برخورد با این فتنه را ترسیم کرده‌اند. ایشان با تفکیک دقیق میان هیجانات و مطالبات، تکلیف هسته‌های سختِ آشوب را روشن کردند: «باید اغتشاشگر را سر جایش نشاند.» این «نشاندن بر سر جای خود»، مطالبه به حقِ توده‌های مردمی است که از ناامنی و وقاحت تروریست‌های خیابانی بیزارند. دستگاه‌های امنیتی و قضائی قطعاً برخورد سختی با پدیده آشوب و عوامل آن خواهند داشت.

تصاویر فوق، نه «فریاد» که «خنجری» بر پشت امنیت ملی است؛ و پاسخ به خنجر، هرگز لبخند نخواهد بود. ایران مقتدر، جای قمه‌کشی به سبک تکفیری‌ها نیست.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۲۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۹
رویداد جان ما میایم اینجا که خبرهای شما رو بخونیم، نه روزنامه های زرد و قصه گو
ناشناس
۲۰:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۹
یعنی معترضان پیروان شما هستند؟
احمد
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
اگردلارهای نفتی بجای ونزوئلاوسوریه ولبنان وغزه برای رفاه مردم خرج میشد این اتفاقات نمی افتاد
الی
۱۳:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
کیهان غلط کرد
ناشناس
۱۳:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
حسین بازجو زودتر سوار هواپیما شو برو پیش رفیق پوتین، عاقبت بدی در انتظارته.
ناشناس
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
میخوای اگه خوشحال میشی بگو ملت رو با آر-پی-جی۷ روسی ! بزنن تا اثری ازشون نمونه که بخوان بگن به سرش زدید یا به پاش ؟؟؟؟
بهتر نیست از این متدلوژی ! استفاده کنی استاد حسین بازجو ؟؟؟
ناشناس
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
به خدا قسم اگر در بین ایرانیان یک نفر داعشی واقعی باشد آن شخص کسی نیست جز حسین شریعتنداری
ناشناس
۱۱:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
داعش تو هستی وهم مسلک هایت مردم صاحبان و وارثان این خاک هستند
ناشناس
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
محصول ۴۷ سال عملکرد شماست
کارنامه این دنیایتان
ناشناس
۱۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
تنگه را ببندیم و سند کشور را بنام پوتین بزنیم مسئله حل می شود
ناشناس
۱۰:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
هر نیروی حزب الله ۲۰۰۰ دلار ماهیانه از ایران می‌گیرد و کارگر ایرانی حقوق یا نمی‌گیرد یا با تاخیر می‌گیرد
شک دارم به خدا ایمان داشته باشی چه برسه به دین
در کجای دنیا از حق مردم یک کشور می‌زنند و با مالیات و پول همون مردم به بیگانه می‌دهند که بیا مردم ما رو بکش و دخترانشان را مثل کنیز صیغه کن.
لعنت بر شما که شرف و حیا ندارید
ناشناس
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
لابد اون اعضای حماس که با پول مردم ایران گوشی آیفون ۱۷ گرفتند یا امثال هنیه و نصرالله که حق مردم بدبخت و کارگر و معلول ایران رفته تو جیبشون یا مجریان برنامه محفل که ساعت یک میلیاردی میندازند یا آقازاده مکارم که تو کانادا نشسته بود و میگفت لبنانی ها را می آوریم که مردم ایران را سلاخی کنند ، مومن هستند؟
ناشناس
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
شریعتمتداری
تفنگ و بردار شلیک کن. اندازه همه مون گلوله نداری. یه نفرمون بمونه برا همه دزدا و غارتگرا کافیه.
ناشناس
۰۹:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
کارگر جوشکار که دنبال لقمه حلال است ، داعشی است؟
نظرات شما