صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 28
کد خبر: ۴۴۳۳۴۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۲۵ دی ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۹ نظر

ترامپ با حمله به ایران می‌خواهد با کمترین هزینه، بیشترین نتیجه را بگیرد

مهدی ذاکریان، استاد روابط بین‌الملل درباره استراتژی ترامپ در خصوص ایران گفت: «ترامپ استراتژی‌ای سه ضلعی دارد. ضلع اول برخورد محکم، ضلع دوم پایین‌آوردن هزینه برای آمریکا و سوم بالابردن نفع حداکثری آمریکا.»

رویداد۲۴ | دونالد ترامپ در روز‌های اخیر سخنانی را مطرح کرد که به نظر می‌رسد سطح تنش میان ایران و آمریکا تشدید شده است. او گفت که کمک در راه است و از طرفی برای کشور‌هایی که با ایران تجارت کنند تعرفه ۲۵ درصدی را وضع کرد. حالا پرسش آن است که دونالد ترامپ در مقام عمل چه خواهد کرد؟

مهدی ذاکریان، استاد روابط بین‌الملل، درباره این موضوع به «انتخاب» گفت: «واقعیت این است که مشکلات کنونی در کشور به طرز بی‌سابقه‌ای زیاد است. وقتی شرایط در داخل رو به وخامت می‌رود زمینه دخالت بیگانگان ایجاد می‌شود.».

این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی همچنین بیان کرد: «وضعیت ایران طوری است که حتی با کشور‌های منطقه هم ارتباط مناسبی نداریم و در جنگ ۱۲ روزه شاهد بودیم همه کشور‌های منطقه آسمان خود را برای حمله آمریکا باز گذاشته بودند».


بیشتر بخوانید: دونالد ترامپ: نمی‌خواهم شاهد کشته شدن مردم ایران باشم / ما اقدام بسیار شدیدی انجام خواهیم داد


ذاکریان درباره استراتژی ترامپ در خصوص ایران گفت: «ترامپ استراتژی‌ای سه ضلعی دارد. ضلع اول برخورد محکم، ضلع دوم پایین‌آوردن هزینه برای آمریکا و سوم بالابردن نفع حداکثری آمریکا.»

وی ادامه داد: «برای ایران دوبار با مشت آهنین وارد شد و گفت یا می‌پذیرید یا حمله می‌کنم که افرادی کم دانش در داخل تصور کردند که او به حرفش عمل نمی‌کند و می‌گفتند با ویتکاف مشکل را حل می‌کنیم.»

این استاد دانشگاه تصریح کرد: دست‌دست کردن‌های ترامپ از سر ترس نیست بلکه می‌خواهد با کمترین هزینه، بیشترین نتیجه را به دست آورد تا در جامعه آمریکا نیز اقدامش مورد پذیرش قرار بگیرد. حالا هم باید منتظر ضلع سوم استراتژی ترامپ باشیم

منبع: انتخاب
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
۵۴ خودروی آمبولانس و ۷۱ دستگاه خودروی آتش‌نشانی توسط اغتشاشگران تحت حمایت همه جانبه دولت وحشی آمریکا جنایتکار و مزدورانشان تخریب شده است ولی اما متأسفانه باز هم عراقچی خیانتکار درس عبرت نگرفنه است و دوباره به دنبال مذاکره با خیانتکاران و جنایتکاران است.
پاسخ ها
Amin
۱۸:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۳
آره ماشینای بیچاره . اینا فقط دستوراتو اجرا میکردن (حمل مامورین مسلح و پاشیدن آب به سمت مردم) که معترضای وحشی همه ی این ماشینارو کشتن و زن و بچه ی این همه ماشین رو داغدار کردن .
مطمئنم آه و نفرین خانواده ی این ماشینا دامن معترضینو میگیره .
خدا به خانواده ی این ماشینا صبر بده .
عرزشی شل مغز . ساندیس کمتر بخور بزار یه ذره خون به اون مغز بی مصرفت برسه .
ناشناس
۱۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
این وحوش بنگی که در اومدن و اغتشاش کردن، همون عمله اسرائیل و آمریکا هستن که در جنگ ۱۲ روزه گرا میدادن و پهپاد میفرستادن. قرار بود با زدن سران نظامی و کشوری همین کارها را همون موقع انجام بدن که با اتحاد ملت نتونستن و رفتن در لونه خود. الان هم سوار موج اعتراض گرانی شدند و فکر کردن کاری میتونن بکنند. اما جز کشتن وحشیانه مردم کاری نتونستن بکنن، مردم هم هوشیار شدند و صف خود را جدا کردن. سس خرسی بشه شاه، زهی خیال باطل. الان هم فقط دنبال موج رسانه ای با بهانه حقوق بشر هستند که فشار بیارن رو ایران. آمریکا و ترامپ جایی که حس کنه بیش از ۵۰۰ تا کشته میده حمله نمیکنه، ایران مثل ونزوئلا نیست که بزنی و در بری، هر حمله ای به ایران معادل جنگ منطقه ای و ضربات مالی و جانی برای آمریکا و اسرائیله. ترامپ هم بیزینس کنه و این رو خوب می‌فهمه. هنوز التماس معاون رئیس جمهور آمریکا در روزهای جنگ ۱۲ روزه برای آتش بس رو حتما به خاطر داره.
ناشناس
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
این اساتید خیالی را از کجا میارید؟ نه جنگ میشه نه این مزدوران داخلی میتونن کاری کنند. الان فقط فشار برای آوردن ایرانه پای میز مذاکره و مهار ایران در منطقه. والسلام
پاسخ ها
همایون
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
قدرت یک منطقه، موتور جست و جویی که نخواد از گوگل سوال کنه داری تا چهار تا سرچ درست درمون برگردونه !!؟
ناشناس
۰۹:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
نت رو قطع کردن قتل عام کردن همه رو گردن هم نمیگرن به مردم برچسب میزنن
ناشناس
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
ترامپ نباید به مزخرفات مذاکره کنیم عراقچی امروزگفته گوش کنه
ناشناس
۰۹:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
دقیقا مثل خودتون
ناشناس
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
نتیجه این مقاله این است که حکمرانان با بد کسی در افتاده اند. عاقبت سال ها آرمان گرایی و هزینه کردن و رویگردانی از مردم سنگین بود. بنظر می رسد متاسفانه یا خوشبختانه عده زیادی مسافرند .
نظرات شما