صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 29
کد خبر: ۴۴۳۳۴۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۲۵ دی ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱۱ نظر

انتقاد تند روزنامه اطلاعات از دولت: نیرو‌های امنیتی را بیشتر مسلح کنید | کشته شدن این همه انسان توسط تروریست‌ها و اغتشاشگران توجیه ندارد

روزنامه اطلاعات نوشت: بر دولت و وزارت کشور فرض است ضمن ورود جدی به چالش امنیتی ناشی از فعالیت تروریست‌ها در کوچه‌ها و معابر اقصی نقاط ایران، بطور جدی و با فوریت درصد رفع نقایص برآیند؛ چرا که در غیر این صورت ممکن است همچنان شاهد عرض اندام تروریست‌ها در به شهادت رساندن مردم بی‌گناه و همچنین مدافعان امنیت کشور باشیم.

رویداد۲۴| طی روز‌های گذشته بسیاری از نقاط ایران شاهد تشییع پیکر‌های پاک ده‌ها شهید حوادث و آشوب‌های اخیر اعم از مردم عادی و مدافعان امنیت بوده است.

روزنامه اطلاعات نوشت: فارغ از ابهام در شمار شهدا که تاکنون آمار آن بطور رسمی اعلام نشده است، آنچه توجه افکار عمومی را در این ماجرا به خود مشغول کرده و به یک مطالبه ملی هم بدل شده، تعیین علت آمار بالای جانباختگان اعتراضات اخیر است.

تعرض و به آتش کشاندن برخی مساجد، اماکن دولتی و خودرو‌های عمومی در کنار ارتکاب ده‌ها فقره قتل فجیع، از فعالیت گسترده عاملان این رفتار‌های غیرانسانی حکایت دارد و نشان می‌دهد صحنه و میدان برای اوباشگری ددمنشانه این افراد مهیا بوده است و آنها توانسته‌اند در نظارت‌های انتظامی و امنیتی دست به این اعمال ننگین بزنند.

این در حالی است که برقراری نظم و امنیت در جامعه و در جریان هر تجمع و راهپیمایی در همه کشور‌ها بر عهده پلیس و نهاد‌های انتظامی بوده و این نهاد موظف است ضمن تحقق این مهم، پاسخگوی هرگونه خرابکاری و قتل باشد.

بر اساس گزارش‌های رسمی در جریان اعتراضات اخیر، شمار زیادی از مردم عادی و مدافعان امنیت بر اثر شلیک گلوله سلاح‌های متفرقه و خارجی یا اصابت ضربات سنگ و چاقو جان باخته‌اند. این که وقوع قتل و ترور و همچنین تخریب گسترده اموال و اماکن عمومی توسط چه افراد و گروه‌هایی رقم خورده، موضوعی است که نهاد‌های امنیتی و انتظامی سرگرم بررسی آن هستند، اما گزارش‌های اولیه این نهاد‌ها از نقش پررنگ تروریست‌های مسلح حکایت دارد؛ تروریست‌هایی که بر اساس اعلام نهاد‌های ذیربط، از روز‌ها و حتی ماه‌ها قبل مترصد چنین فرصتی بوده‌اند.

سخنگوی دولت روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت که در حوادث اخیر، اعتراضات مدنی مردم ایران هدف حملات تروریستی قرار گرفته است.

این سخنان فاطمه مهاجرانی از به رسمیت شناختن حق اعتراض توسط دولت حکایت دارد، اما آیا حفظ امنیت و جان مردم هم در این اعتراضات مورد توجه بوده یا این که با ترک فعل‌ها، صحنه اعتراضات به جولانگاه اغتشاشگران و قربانگاه هموطنانمان بدل شده است؟!

ناگفته پیداست که اگر شناسایی و دستگیری قاچاقچیان سلاح و دستگیری تروریست‌های مسلح پیش از این انجام می‌گرفت و نظارت‌ها و توانایی‌های نهاد‌های ذیربط به اندازه کافی تقویت شده بود، اکنون بسیاری از شهر‌ها و روستا‌های ایران شاهد مویه‌های زنان، کودکان و مردان این سرزمین در غم از دست دادن عزیزانشان نبود.

درچنین شرایطی بر دولت و وزارت کشور فرض است ضمن ورود جدی به چالش امنیتی ناشی از فعالیت تروریست‌ها در کوچه‌ها و معابر اقصی نقاط ایران، بطور جدی و با فوریت درصد رفع نقایص برآیند؛ چرا که در غیر این صورت ممکن است همچنان شاهد عرض اندام تروریست‌ها در به شهادت رساندن مردم بی‌گناه و همچنین مدافعان امنیت کشور باشیم. در این زمینه، دولت باید بطور کامل از تجهیز و تقویت نیرو‌های انتظامی و امنیتی حمایت کند و به آنها در هر زمینه‌ای یاری برساند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
تقی
۰۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
حیف از کاغذ گران سوبسیتی که از جیب این ملت خرج اراجیف این روزنامه و کیهان ومانند آنها می شود
ناشناس
۱۶:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
حق نداشتن یک زندگی ساده مردم ایران داره خرج رسانه های ضد خودشون میشه
ناشناس
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
روزنامه اطلاعات چرا به جای تشویق دولت به کشتار مردم ، از رییس دولت نمیپرسد در شرایطی که آمریکا به ونزوئلا حمله کرده و اعتراضات اصناف در جریان بود این چه وقت اعلام آزادسازی قیمتها بود ؟ آیا متوجه نبود هیزم بر آتش میریزد و در شرایط خطرناکی باعث خیزش مردم میشود ؟
ناشناس
۱۱:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
کشته شدن این همه انسان توسط تروریست‌ها و اغتشاشگران توجیه ندارد !
توجیه :
نیروی خودسر - نیروی لباس شخصی - نیروی آتش به اختیار - ....
.
به نظر شما تروریست های خارجی چرا با وجود چنین نیروهایی باید خودشان اقدام کنند ؟!!!
ناشناس
۱۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
درسته. چه معنی داره اغتشاشگر بزنه نیروی نظامی رو‌ بکشه. اینها تروریست هستند و نیازمند برخورد سخت. مردم هم فهمیدن و صفشون رو جدا کردند.
ناشناس
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
دولت در جمهوری اسلامی کیلویی چند؟! دولت نمیتواند دست روی یه دکمه فیلترینگ بزنه چه برسه به اسلحه به نیروهای امنیتی بده.! افسار دولت هم دست نیروهای امنیتی و انتظامی و سپاهی و بسیجی است.
ناشناس
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
بعضی وقتها یک چیز اینقدر تکرار می شود که خود طرف هم باور می کند
پاسخ ها
ناشناس
۱۵:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
داشتم به همین فکر میکردم که دروغ های خودشون رو باور کردن عجیبه
رضا
۰۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
چقدر خون ریخته بشه این جماعت خوششون میاد؟ 10 نفر؟ 100 نفر؟ 1000 نفر؟ 10000 نفر؟ چقدر؟
ناشناس
۰۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
اطلاعات تادیروزملت برای شیشه پاک کردن وکیلویی ازدکه هاخریدمی کردن الان بافارس وتسنیم کهیان درتندروی داردمسابقه می دهد ان همه یک شبه مواضعه سوپرانقلابی کرفته واقعاجای تعجب دارد
ناشناس
۰۹:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
خباثت از سر و کولتون بالا میره
پست فطرتا
نظرات شما