صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 28
کد خبر: ۴۴۳۴۸۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۲۶ دی ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۶ نظر

رئیس موساد برای گفت‌و‌گو درباره وضعیت ایران به آمریکا رفت

دو منبع مطلع گفتند که «دیوید بارنیا» رئیس سرویس جاسوسی موساد امروز برای گفت‌وگو پیرامون وضعیت ایران وارد آمریکا شده است.

رویداد۲۴ | سفر بارنیا به آمریکا برای رایزنی با مقامات این کشور در پی حملات تروریستی طی روزهای گذشته در ایران انجام می‌شود-حملاتی که به گفته مقامات ایرانی مستنداتی از مداخله مستقیم عوامل رژیم صهیونیستی و آمریکا در آن وجود دارد که بعدا ارائه خواهد شد.
 
این حملات  تروریستی  که خرابی گسترده و چندین شهید بر جای گذاشت، در پی اعتراضات معیشتی مسالمت‌آمیز صنوف و شماری از مردم در تهران و شهرهای دیگر انجام شد.
 
مقامات آمریکایی و رژیم صهیونیستی به حمایت آشکار از اقدامات آشوبگرانه در ایران اذعان کرده‌اند و به گفته «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران، این موضوع با توجه به گفت‌وگوهای مقامات این رژیم و آمریکا و پیام‌هایی که آن‌ها در میانه این تحولات در شبکه اجتماعی ایکس منتشر می‌کردند «یک واقعیت اثبات شده است».
 
در این میان، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با مطرح کردن اظهاراتی مداخله‌جویانه درباره شیوه رسیدگی ایران به این حملات تهدید به اقدام نظامی علیه ایران کرده است.
 
پایگاه خبری-تحلیلی آکسیوس درباره سفر رئیس‌ موساد به آمریکا گزارش داد: سفر بارنیا بخشی از رایزنی‌ها میان آمریکا و اسرائیل بر سر اعتراضات در ایران و حمله نظامی احتمالی آمریکا انجام می‌شود.
 
او قرار است با «استیو ویتکاف» مذاکره‌کننده ارشد آمریکا در میامی دیدار کند که در حال حاضر کانال‌های ارتباطی میان آمریکا و ایران را مدیریت می‌کند.
 
هنوز مشخص نیست که بارنیا در این سفر با ترامپ نیز در مارالاگو-اقامتگاه او در فلوریدا-دیدار خواهد کرد یا خیر.
 
رسانه آمریکایی در ادامه نوشت: سفر بارنیا پس از یک تماس تلفنی میان ترامپ و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل در روز چهارشنبه درباره بحران ایران انجام می‌شود. نتانیاهو در این تماس از ترامپ خواست که فعلا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری کند تا اسرائیل زمان بیشتری برای تلافی احتمالی ایران داشته باشد.
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
ناشناس
۲۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
صهیونیست‌های ترسو قبل از حمله همیشه نقشه‌های جنگی‌شون رو بازبینی و اصلاح می‌کنن تا تأثیر ضربات‌شون رو به حداکثر و تلفات خودشان رو به حداقل برسونن. احتمالاً رئیس بزدل موساد هم رفته که آمریکا را وادار کنه تا لحظه مناسب صبر کنه تا برنامه‌های جنگی اسرائیل به مناسب‌ترین شکل تنظیم بشه.
پاسخ ها
ناشناس
۰۸:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۷
پس نتیجه می گیریم این بزدلی نیست این کمال عقل و تدبیره! نه مثل عملیات های بدر و خیبر و کربلای چهار که ایشان فرماندهی می کرد.
ناشناس
۲۰:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
در حالیکه مقامات رژیم تعویق اجرای عملیات نظامی را به انصراف آمریکا از برخورد نظامی با رژیم تفسیر می کنند و آن را به عنوان یک پیروزی به مردم می فروشند، اما شواهد و قرائن حاکی است که اعراب و اسراییل خواهان برخورد شدیدتر نظامی با رژیم هستند تا توان اقدامات تلافی جویانه و موشک پراکنی آن خنثی شود.
علت تاخیر، فقط آن است که طرح عملیات تنبیهی به طرح جنگ تمام عیار تبدیل شده و پنتاگون نیاز به زمان بیشتر برای تکمیل آرایش نظامی قدرتمند تر و افزایش قدرت آتشباری کوبنده تر در منطقه است. اعزام همزمان ۳ ناو هواپیمابر به همراه ناو گروههای مربوطه به منطقه نباید موجب خرسندی و احساس پیروزی مقامات شود. استقرار این نیروهای نظامی در منطقه ۲ تا ۳ هفته طول خواهد کشید.
شاید ۲۲ بهمن امسال رنگ و بوی دیگری داشته باشد.
پاسخ ها
به امید آزادی ایران
۰۱:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۷
امیدوارم همینطور باشه.
ناشناس
۱۸:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
آتش‌بس نیست در جنگ ۱۲ روزه خیانت به مردم ایران و کشور ایران بوده است. سپاه باید از آمریکا و اسرائیل انتقام بگیرد.

با آمریکا جنایتکار به عنوان شریک صهیونیست‌ها جنایتکار در حمله به ایران حرفی نداریم.
با آمریکا جنایتکار به عنوان شریک تروریستها جنایتکار در حمله به مردم ایران حرفی نداریم.
پاسخ ها
ناشناس
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۶
هر کی نگیره...
نظرات شما