صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 29
کد خبر: ۴۴۴۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۴

درخواست گوترش برای انجام گفت‌و‌گو‌ها درباره موضوع هسته‌ای ایران

گوترش خاطرنشان کرد: همه باید بر اسرائیل فشار بیاورند و کشوری که بیشترین ظرفیت را برای انجام این کار دارد، ایالات متحده است. به رسمیت شناختن حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین توسط ایالات متحده مهم است.

رویداد۲۴| دبیرکل سازمان ملل با اشاره به تنش‌های موجود، خواستار گفت‌و‌گو درباره موضوع هسته‌ای ایران شد.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در اظهاراتی تاکید کرد: گفت‌و‌گو برای رسیدن به توافق در مورد مسئله هسته‌ای ایران برای جلوگیری از بحرانی که می‌تواند عواقب وخیمی داشته باشد، بسیار مهم است.

دبیرکل سازمان ملل همچنین با اشاره به تحولات نوار غزه، گفت: انتقال به مرحله دوم توافق آتش‌بس در نوار غزه باید هر چه سریعتر آغاز شود.

گوترش در ادامه افزود: مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه به معنای عقب‌نشینی کامل اسرائیل و خلع سلاح گروه‌های مسلح است.

وی تصریح کرد: من مصمم هستم با تمام تلاش‌های اسرائیل برای تضعیف راه‌حل دو دولتی مقابله کنم. همچنین ساخت شهرک‌ها، تخریب‌ها، اخراج‌ها و خشونت شهرک‌نشینان در کرانه باختری باید متوقف شود.

گوترش خاطرنشان کرد: همه باید بر اسرائیل فشار بیاورند و کشوری که بیشترین ظرفیت را برای انجام این کار دارد، ایالات متحده است. به رسمیت شناختن حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین توسط ایالات متحده مهم است.

دبیرکل سازمان ملل همچنین گفت: هنوز کار‌های زیادی در غزه باید انجام شود و این فقط مربوط به تأمین غذا نیست.

نظرات شما