یوسف پزشکیان: کسی که امید به اصلاح را از دست بدهد، مرده است
یوسف پزشکیان، فرزند و مشاور رئیسجمهور، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که انسان به امید زنده است و اصلاحات نامیراست، و هشدار داد که مرگ سرنوشت کسانی است که امید خود به اصلاح را از دست میدهند.
رویداد۲۴| یوسف پزشکیان، فرزند و مشاور رئیسجمهور، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
آدمی به امید زنده است. امید به اصلاح. کسی که امیدش را از دست بدهد مرده است. اصلاحات نامیراست. مرگ سرنوشت کسانی است که امیدشان به اصلاح را از دست میدهند.
من ماندم اینترنت مردم که قطع است چطور سران حکومتی و فرزند پزشکیان اینترنت دارند و به تویتر وصل هستند. قطعی اینترنت مال مردم است ظلم مال مردم است بدبختی برای مردم است فقر بی پولی گرانی همه از آن مردم است و رفاه آسایش خوشگذرانی امنیت ثروت برای سران مملکت و فرزندانشان. این بود ثمره ی انقلابی که کردیم.
ناشناس
۱۷:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
دی ماه نشان داد هیچ امیدی به اصلاح وجود ندارد.
ناشناس
۱۴:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
تو ۵یر از اینکه پسر پزشکیان باشی هنر. دیگری داری؟ اگه نه پس حرف نزن
سید
۱۴:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
از اون پدر،چنین پسری عجیب نیست!
ناشناس
۱۳:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
عمو جان یه پیشنهاد دارم برات واونم اینه که به مدت لال بشی
گمنام
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
بله کسی که نومید شده باشد حتما مرده است
ولی کسی که به اصلاحطلبان گندیده امید بسته باشد بیشک دیوانه است
ناشناس
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
همین مانده بود که این احمق برای مان حکم امید صادر کند
ناشناس
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
کوچولو!صبر ایوب که پیامبر خدا بود واسطوره صبر 7 سال بود نه 47 سال شما که جایتان گرم ونرم وخوشی زده زیر دلتان را چه نسبتی باتوصیه به صبر !