صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 04
کد خبر: ۴۴۵۶۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۴

هشدار جدی مشاور پیشین فرمانده سپاه: اسرائیل، اولین هدف ایران در صورت حمله آمریکا خواهد بود

مشاور پیشین فرمانده سپاه پاسداران تأکید کرد: اولین هدفی که ایران، در صورت حمله آمریکا، آن را مورد اصابت قرار خواهد داد، اسرائیل خواهد بود.

رویداد۲۴| سردار دقیقی از فرماندهان سپاه پاسداران اسلامی و مشاور پیشین فرمانده سپاه، با حضور در ویژه برنامه شبکه خبری المیادین به مناسبت دهه فجر انقلاب، تأکید کرد: اولین هدفی که ایران، در صورت حمله آمریکا، آن را مورد اصابت قرار خواهد داد، اسرائیل خواهد بود هر چند که ایران تمایلی به جنگ ندارد و در صورت وقوع، این جنگ منطقه‌ای خواهد شد.

در خصوص منطقه‌ای شدن جنگ، سردار دقیقی اینطور به این سوال پاسخ داد که «امیدواریم که جنگی رخ ندهد. تلاش میکنیم که دشمن سر عقل بیاید و دست به جنگ افروزی نزند. راهبرد ما بازدارنده و دفاعی است و میتواند تاوان سنگینی برای دشمن به بار آورد. اما اگر جنگ رخ دهد، شدت پاسخ ما به گونه‌ای خواهد بود که برای دشمن قابل محاسبه نخواهد بود و وسعت منطقه درگیری افزایش خواهد یافت. همه این به این بستگی دارد که دشمن سر عقل بیاید و از جنگ افروزی امتناع کند. هیچ کس از جنگ نفع نمیبرد. اما اگر وارد جنگ با ما شوند، با قدرت دفاع میکنیم و فورا همه پایگاه‌های آمریکایی در کشور‌های منطقه که دوستان ما هستند، هدف خواهیم گرفت. ما پایگاه‌های آمریکا را هدف خواهیم گرفت لذا دشمن باید همه پایگاههایش را تعطیل کند».

سردار دقیقی در پاسخ به سوالی درباره میزان و تعداد موشک‌هایی که ایران در اختیار دارد، گفت: تخصص من اقتصاد است نه موشک. اما بر اساس اطلاعاتی که دارم، قدرت موشکی ما در سطح بسیار مناسبی است و دنیا به آن معترف است. ما در جنگ ۱۲ روزه فقط بخشی از توان موشکی خود را به نمایش گذاشتیم و بعد از آنکه دشمن درخواست آتش بس کرد، ما در دوره بعد از جنگ، نواقصی را که وجود داشت برطرف کردیم ... عملا نیز در عرصه میدانی این قدرت ثابت خواهد شد. اگر آمریکایی‌ها تجاوزی به ما بکنند، اولین هدفی که ما آن را میزنیم، رژیم صهیونیستی خواهد بود که در حقیقت پایگاه و پاشنه آشیل آمریکایی در منطقه است. اگر جنگی شود، منطقه‌ای خواهد شد در حالی که ما تمایل داریم دشمن سر عقل بیاید و دست به چنین اقدامی نزند.

وی با بیان اینکه ترامپ به دنبال خودنمایی در رسانه است مثلا دوست دارد اعلام کند که بحران در غزه یا اوکراین را حل کرده و از این دست اقدامات، که در عمل اتفاقی رخ نمی‌دهد، اما دوست دارد خود را اینگونه جلوه دهد. ملت ما در قبال این رئیس جمهور کاملا آگاه و هشیار است.

قدرت دریایی و موشکی ایران؛ در خدمت امنیت تنگه هرمز

سردار دقیقی در پاسخ به سوالی در خصوص اشراف بر تنگه هرمز و اهمیت حضور و آمادگی نیرو‌های ایران در این منطقه، گفت: ایران معتقد است که امنیت خلیج فارس باید توسط دولت‌های همین منطقه تامین شود و ما بر این هدف، نیازمند نیرو‌های خارجی نیستیم. اقتدار و قدرت ایران در این خصوص در خدمت امنیت کشور‌های منطقه است. قدرت دریایی و قدرت موشکی ایران در حقیقت قدرت دولت‌های منطقه را [در تامین امنیت منطقه]افزایش میدهد. ما در سال‌های گذشته ثابت کرده‌ایم که خواستار صلح و ثبات و حسن همجواری با همسایگان هستیم.

بازگشت آمریکا به مذاکره به دلیل ترس از قدرت ملت ایران است

سردار دقیقی در بخشی دیگر از این مصاحبه گفت: یکی از سناتور‌های آمریکایی اخیرا گفته که آمریکا بیش از چهل تلاش و توطئه برای براندازی در ایران انجام داده است. همه این سناریو‌ها را علیه ما استفاده کرده‌اند، اما خدا همیشه یار ما بوده است... امام به ما نشان داد که قدرت‌های غربی، ببر‌های کاغذی هستند... به هر حال ملت ما این دوره را پشت سر گذاشته و ما از تجمیع نیرو‌های دشمن در منطقه نمیترسیم. ما اهدافی متعلق به دشمن، مقابل خود داریم که میتوانیم به راحتی به آنها ضربه بزنیم و درسی تاریخی به آنان بدهیم. بازگشت دشمن و آمریکایی‌ها به مذاکرات، نشانه ترس آنان از قدرت ملت ایران است.

منبع: ایسنا
نظرات شما