صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 23
کد خبر: ۴۴۷۹۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۴

اوسمار عذرخواهی بازیکن پرسپولیس را نمی‌پذیرد

درحالی‌که طی روزهای اخیر برخی واسطه‌ها تلاش کردند زمینه بازگشت بازیکن مغضوب سرخ‌پوشان را فراهم کنند، سرمربی پرسپولیس موضعی صریح و بدون ابهام اتخاذ کرده است.

رویداد۲۴| زمانی که کاروان پرسپولیس برای برگزاری اردوی آماده‌سازی عازم قطر شد، یاسین سلمانی از همراهی سرخ‌پوشان امتناع کرد؛ اتفاقی که حالا ابعاد تازه‌ای به خود گرفته است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد این هافبک جوان با تصمیم مستقیم اوسمار ویرا از تیم کنار گذاشته شده و جایی در برنامه‌های فنی سرخ‌پوشان ندارد. طی روزهای اخیر برخی واسطه‌ها تلاش کردند زمینه آشتی و بازگشت سلمانی را فراهم کنند و حتی پیشنهاد شد او با حضور نزد سرمربی، بابت برخی اتفاقات اخیر عذرخواهی کند.

بااین‌حال شنیده‌ها حاکی از آن است که ویرا در پاسخ به این واسطه‌گری‌ها اعلام کرده عذرخواهی، مانعی ندارد اما تغییری در تصمیم فنی‌اش ایجاد نخواهد کرد و سلمانی جایگاهی در ترکیب و حتی فهرست تیم نخواهد داشت.

منبع: فارس
نظرات شما