صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 25
کد خبر: ۴۴۹۷۶۰
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

عضو خبرگان: اکثریت اعضای مجلس خبرگان به گزینه‌ای که سید باشد و راه رهبری را ادامه دهد رسیده‌اند

نماینده آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: اکثریت اعضای مجلس خبرگان به فردی که محبوب مردم و ادامه دهنده راه رهبر شهید باشد رسیده‌اند باید روند معرفی تسریع شود.

رویداد۲۴|  حجت الاسلام والمسلمین دیرباز، نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری:

طی جلسات متعددی که اعضای مجلس خبرگان شکل داده اند تا الان اکثریت مناسبی شکل گرفته است و بخاطر مسائل امنیتی اقدام و نتیجه نهایی به شکل صورتجلسه رسمی درنیامده است.

دشمن تلاش دارد مجلس حضوری مجلس خبرگان را با هدف قرار دادن از اکثریت بیندازد اما اعضای مجلس خبرگان عملا به گزینه ای که سید باشد و راه رهبری را ادامه دهد رسیده اند؛ البته بعضی از اعضای مجلس خبرگان رأی دیگری دارند و البته رأی آنها هم بخاطر خداست و نیت دیگری در کار نیست اما نظر اکثریت روی فرزند حضرت آقا می باشد.

البته ایشان به رسم همه فقها و علما ممکن است در ابتدا قبول مسئولیت نکنند اما وقتی تکلیف شود قطعا تمکین خواهند کرد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
۲۱:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
اینطور که معلوم است اکثریت قانون اساسی را نخوانده اند یا نمی فهمند. در قانون اساسی نیامده است که باید سید باشد بلکه آمده است که باید مجتهد باشد. مجتهد باشد یعنی دنباله رو کسی نباشد خودش اجتهاد کند و عمل کند به عبارت دیگر حرف نو و تازه داشته باشد.
محمد
۱۹:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
سید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۹:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
سیدباشد راه رهبری سابق راادامه دهدچراخجالت می کشد اسم مجتبی رابااشاره می گوید ملت نمی خواهند کی رابایدببینند
نظرات شما