صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 22
کد خبر: ۴۴۹۹۶۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱۵ نظر

زیدآبادی: کسی صدای انقراض را نمی‌شنود؟

زیدآبادی نوشت: این جنگ، جنگ اراده‌ها نیست. جنگ روایت‌ها نیست. جنگ گلوله در برابر گلوله نیست. جنگ به معنای متعارف آن نیست. هجوم تیغ زهرآلود و پولادین به گردن‌های بی‌حفاظ است.

رویداد۲۴| احمد زید آبادی در یادداشتی در کانال تلگرامی‌اش درباره تهدید ترامپ به نابودی زیرساخت‌ها در ایران نوشت:

«تهدید ترامپ به هدف قرار دادن منابع زیربنایی ایران و نابودسازی کشور، دیگر نامش جنگ نیست، ارتکاب جنایتی از هر جهت بی‌سابقه در تاریخ حیات بشر است.

ما با موجود زورمداری طرفیم که چنگال و پنجه‌های درنده دارد، اما عقل و رحم ندارد. از چنین جانوری باید حذر کرد چنانچه مردمان از طاعون سیاه حذر می‌کنند.

این جنگ، جنگ اراده‌ها نیست. جنگ روایت‌ها نیست. جنگ گلوله در برابر گلوله نیست. جنگ به معنای متعارف آن نیست. هجوم تیغ زهرآلود و پولادین به گردن‌های بی‌حفاظ است! حملهٔ بمب و موشک و تکنولوژی به منابع حیات و راه تنفس انسان است!

قطع برق مصرفی حدود ۹۰ میلیون انسان، فقط تاریکی و ظلمات به دنبال ندارد. بی‌آبی، بی‌نانی، بی‌خوراکی به دنبال دارد. نابودی کامل زندگی به شکنجه‌آمیزترین صورت آن به همراه دارد. هیچ نهاد خیریهٔ بین‌المللی در این جهان موجود نیست که توان کمک‌رسانی حداقلی به حتی یک‌دهم این جمعیت را داشته باشد! ترامپ کل جامعهٔ ایرانی را به مرگی همراه با شکنجه تهدید می‌کند.

در جهان ترامپی و نتانیاهویی و مشابه آنها، انگار هیچ چیز جهان شبیه قبلِ آن نیست. سرنوشت غزه جلوی روی ماست. با این حال، غزه در جهان دلسوزان و یاورانی داشت، ما ایرانی‌ها، اما در این بسیط زمین نه فقط یار و یاور و دلسوزی نداریم که گویی به صورت طعمهٔ کرکس‌ها و کفتار‌ها در آمده‌ایم! از چنین جهنمی باید حذر کرد. حذر حذر حذر! تا زندگی بماند و فرصتی برای ظهور دنیایی انسانی‌تر و انقراض دوران تبهکاران پیش آید. آیا کسی می‌شنود؟»

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
تو خاطرات زندانش گریه میکرد بنده خدا از بس .... شده بوده
یعقوبا
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۰
این صدایی که میگی خیلی وقته بلند شده ظاهرا حضرتعالی خواب تشریف داشتی
خیلی ناشناس
۱۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
صدای انقراض را میشنویم، در کنار صدای سیمکارت سفید شما جناب زیدآبادی بزرگوار
حامد
۱۲:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
تو نگران‌ نباش، همونی که بهت اینترنت بی فیلتر داد، تو قحطی جنگ بهت برق و گاز و بنزین و آب و غذا هم میده. تو یکی سیر میمونی
ناشناس
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
احمدآقا،! الان روس سخنت با کیه؟
گمنام
۱۰:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
اگر ریدآبادی احمق این همه گوزگوز نکند، می‌توانیم صدای خیلی چیزها را بشنویم
شاهین
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
از سیم کارت سفیدت لذت ببر نمی خواد برای ملت نسخه بپیچی
ناشناس
۱۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
تو خودت کدوم طرفی؟ حالا یادت افتاده؟
ناشناس
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
تسلیم بشین که این اتفاق نیفته، تقصیر شماست مردم رو بدبخت کردید
سید حامد
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
مگر نمی دانستیم مرتیکه بی همه چیز چگونه است؟
ناشناس
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
چرا این زید ابادی تاگرام داره بقیه مردم ندارند؟ کسی که امتیاز ویژه داره جزو مردم نبست جزو خائنینه. یه روز به حسابش رسیدگی میشه
ناشناس
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
امثال تو که سال‌های سال مردم رو گول زدین به اصلاح‌طلبی
ایران رو نابود کردین
ناشناس
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
دوباره بلبل زبونیاشون شروع شد
ناشناس
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
هدف نهایی جنگ ویرانی ایران و کشتن دو تا 5 ملیون ایرانی است. دشمنان داخلی و خارجی ایران با کمک همدیگر در حال اجرای این هدف شوم هستند. مگر غیر از این بوده است.
ناشناس
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹
خوب‌ مگر‌۵۰ سال نمیگین میخوایین آمریکا و اسرائیل رو نابود کنین؟
برین بجنگین دیگه
پس برای چی‌ خون ما رو ریختید کف خیابون؟
نظرات شما