صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 22
کد خبر: ۴۵۰۶۶۳
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۴ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

قرارگاه خاتم الانبیا: حملاتی بی‌بدیل، کوبنده و با استفاده از تاکتیک نامتقارن علیه دشمن جنایتکار انجام می‌دهیم

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) بیان کرد: توان تهاجم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، برگرفته از دانش بومی است و به‌هیچ عنوان تمام نمی‌شود و مهارشدنی نیست.

رویداد ۲۴| سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) بیان کرد: توان تهاجم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، برگرفته از دانش بومی است و به‌هیچ عنوان تمام نمی‌شود و مهارشدنی نیست.
 
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) در بیانیه‌ای اعلام کرد: دشمن جنایتکار، درلفاظی‌هایش ادعا داشت توان تهاجمی ایران از بین رفته. اما ما در طول موج‌های تهاجممان، حملاتی بی‌بدیل، کوبنده و با استفاده از تاکتیک نامتقارن، با بهره‌مندی از تسلیحات خاص و پیشرفته را به‌صورت مستمر و پی‌درپی انجام می‌دهیم.آتش‌به‌آتش، آژیربه‌آژیر. نقطه‌به‌نقطه.
 
متن کامل بیانیه به شرح زیر است:
 

بسم الله الرحمن الرحیم
 
 
دشمن جنایتکار، درلفاظی‌هایش ادعا داشت توان تهاجمی ایران از بین رفته. اما ما در طول موج‌های تهاجممان، حملاتی بی‌بدیل، کوبنده و با استفاده از تاکتیک نامتقارن، با بهره‌مندی از تسلیحات خاص و پیشرفته را به‌صورت مستمر و پی‌درپی انجام می‌دهیم.آتش‌به‌آتش، آژیربه‌آژیر. نقطه‌به‌نقطه.
 
امواج پنجاه‌ویکم تا پنجاه‌وچهارم عملیات وعده‌صادق۴، با حفظ مستمر و افزایش روزافزون نواخت آتش و تسخیر تمام‌عیار آسمان، به‌ترتیب با رمزهای مبارک یا علی‌بن‌موسی‌الرضا ع، یا زینب کبری سلام الله علیها، یا جوادالائمه ادرکنی و یا زهرا سلام الله علیها، به‌اجرا درآمد.
 
در این موج‌های کوبنده و موثر، ابتدا با شلیک ترکیبی موشک‌های سوخت مایع و جامد علیه نیروهای ارتش تروریستی آمریکا در پایگاه الخرج، به‌عنوان مبدا تجهیز جنگنده‌های اف۳۵ و اف۱۶ رژیم تروریستی آمریکا و محل نگه‌داری سوخت‌رسان‌ها و پایگاه اصلی آواکس‌های آمریکایی و مبدا تهاجمات علیه میهنمان مورد هدف دقیق گرفت.
 
پس از آن در اولین دور انتقامِ خونِ کارگران مظلومِ شهیدِ شهرک‌های صنعتی ایران، در مواضعی در سرزمین‌های اشغالی و ۳ پایگاه آمریکایی در منطقه با عملیات ترکیبی نیروهای سپاه پاسداران با قدرت و شدت منهدم شدند.
 
بخش‌های صنعتی و مرکز تجمع نیروهای آمریکایی در ۳ پایگاه هوایی الحریر اربیل و پایگاه‌های «علی‌السالم» و «عریفجان» نیز با موشک‌ها و پهپادهای قدرتمند ایرانی منهدم شدند.
 
در ادامه این حملات، ساعاتی قبل، با اجرای شلیک ترکیبی چند فروند موشک‌ سوخت مایع و جامد و پهپادهای انهدامی علیه نیروهای ارتش تروریستی آمریکا در پایگاه الظفره انجام شد.
 
این پایگاه نقش پشتیبانی-اطلاعاتی در تهاجم به جمهوری اسلامی ایران و مراکز فرماندهی و کنترل منطقه‌ای را داشت.
 
علاوه‌براین، امروز عملیات موفق دیگری، با بهره از موشک‌های فوق‌سنگین خرمشهر با سرجنگی دوتنی، خیبرشکن، قدر، عماد و برای اولین مرتبه در عملیات وعده‌صادق۴، موشک راهبردی و سوخت جامد سجیل، علیه مراکز مدیریت و تصمیم‌گیری موثر بر عملیات هواپایه رژیم، زیرساخت‌های موثر در صنایع نظامی و دفاعی و محل تجمع نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی، با موفقیت به اجرا در آمد.
 
از بامداد روز یکشنبه، طی حملات پهپادی، دلاورمردانِ ارتش جمهوری اسلامی ایران به مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی، از جمله واحد ویژه پلیس و مرکز ارتباطات ماهواره‌ای این رژیم کودک‌کش هجوم بردند.
 
توان تهاجم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، برگرفته از دانش بومی است و به‌هیچ عنوان تمام نمی‌شود و مهارشدنی نیست.
 
اساسِ روایتِ قدرت، در میدان معنا دارد. آمار تلفات دشمن به حدیست که صدای مستمر آمبولانس‌ها و اعتراف نهادهای صهیونیستی، سیاست سانسور و ابهامشان را به چالش کشیده است.
 
و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم
منبع: ایرنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۵:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۵
چقدر تو حرف میزنی ، رفتی قایم شدی زیرزمین تهدید می‌کنی که درنتیجه آمریکا رو سر مردم بدبخت بمب بریزه !! حتی اسم نداری ! سخنگو مجهول هویه بدون مکان
ناشناس
۰۱:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۵
آرزوهاتون رو به عنوان خبر پخش نکنید، واقعیت اتفاقی که داره میفته رو همه میبینن
ناشناس
۰۱:۰۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۵
ما هیچ پدافندی نداریم که بدرد محافظت بخوره ،
بی ننویسید صدای پدافند . وگرنه این همه آسیب و کشته نداشتیم
دروغ ننویسید .
ما فقط صدای پرواز راحت و بدون دردسر جنگنده ها و موشک رو میشنویم
نظرات شما