صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 22
کد خبر: ۴۵۱۲۵۷
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۵

آمریکا به زیرساخت‌های آب شهری حمله کرد؟

صنعت آب و برق کشور با وجود تقدیم بیش از ۱۰ شهید و بیش از ۱۰۰ مجروح در این حوادث به صورت پیوسته خسارت های وارده را ترمیم کرده و پایداری شبکه آب و برق را حفظ کرده است.

رویداد۲۴| در پی انتشار خبری با موضوع حمله سایبری ارتش تروریست آمریکا به زیرساخت های آب شهری ایران به نقل از وزیر نیرو به اطلاع عموم ملت شریف ایران اسلامی می رساند این خبر از اساس کذب است.

به گزارش وزارت نیرو، ارتش تروریست آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ رمضان و روزهای گذشته حملات کور و گسترده ای به زیرساخت های کشور داشته است و در این بین صنعت آب و برق نیز محل اصابت بیش از ۲ هزار حمله کور و وحشیانه بوده است.

صنعت آب و برق کشور با وجود تقدیم بیش از ۱۰ شهید و بیش از ۱۰۰ مجروح در این حوادث به صورت پیوسته خسارت های وارده را ترمیم کرده و پایداری شبکه آب و برق را حفظ کرده است.

در این بین تأکید می شود تاکنون ‌حمله سایبری گسترده به‌معنایی که زیرساخت های آب و برق کشور را به چالش بکشد از سوی ارتش تروریست آمریکا و رژیم صهیونیستی‌ رخ نداده است و این موضوع اساسا تکذیب می شود.

همچنین به ملت رشید ایران اسلامی اطمینان خاطر داده می شود، فرزندان شما در صنعت آب و برق به صورت شبانه روزی پای کار هستند و اجازه نخواهند داد نیات پلید و شوم دشمن غدار در خصوص آسیب به رفاه و آسایش عمومی جامعه محقق شود.

نظرات شما