صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 22
کد خبر: ۴۵۱۶۷۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۵

ترامپ کوبا را تهدید کرد

رئیس‌جمهوری آمریکا که خود را به عنوان آورنده صلح و پایان‌دهنده به جنگ‌ها معرفی می‌کرد، پس از تجاوز به خاک ونزوئلا و جنگ تجاوزکارانه علیه ایران تهدید کرد: کوبا بعدی است.

رویداد۲۴| سی‌ان‌ان گزارش داد، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا در جریان رویدادی در میامی فلوریدا گفت: «کوبا بعدی است، اما لطفا وانمود کنید که من این را نگفتم. لطفاً وانمود کنید که این را نگفتم. رسانه‌ها، لطفا این اظهارنظر را نادیده بگیرند.»

پیش از ترامپ، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا نیز بر ضرورت تغییر رژیم در کوبا تاکید کرد و پس از نشست وزیران خارجه کشور‌های گروه هفت در پاریس گفت: «اقتصاد کوبا باید تغییر کند و نمی‌تواند تغییر کند مگر آن‌که نظام حکومتی‌اش تغییر کند. موضوع به همین سادگی است.»

این اظهارات پس از آن مطرح می‌شود که آمریکا در ۳ ژانویه گذشته، تجاوزی نظامی علیه ونزوئلا انجام داد و «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهوری این کشور را ربود.

در همین حال، حدود یک ماه از جنگ ناموجه و تجاوزکارانه مشترک آمریکایی- صهیونی علیه ایران می‌گذرد.

کوبا طی دهه‌ها به دلیل تحریم‌های آمریکا با بحران شدید اقتصادی و انرژی مواجه بوده است. سازمان ملل متحد اعلام کرده کمبود سوخت در حال سوق دادن این کشور کارائیبی به سمت یک بحران انسانی است.

ترامپ پیشتر نیز مدعی شد کوبا «خیلی زود سقوط خواهد کرد»، اما دولت او «در این لحظه» تمرکز خود را بر ایران گذاشته است.

همزمان با تهدید‌ها و تشدید محاصره اقتصادی و انرژی آمریکا علیه کوبا، معاون وزیر امور خارجه این کشور حوزه کارائیب به تازگی اعلام کرد «آمادگی نداشتن» برای مداخله نظامی آمریکا «ساده‌لوحانه» خواهد بود.

معاون وزیر امور خارجه کوبا تاکید کرد که این کشور مطابق با قوانین بین‌المللی عمل کرده و عزم خود را برای اجتناب از پذیرش وابستگی یا سرسپردگی به قدرت‌های خارجی حفظ می‌کند.

نظرات شما