صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 22
کد خبر: ۴۵۲۷۵۶
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۵

ولایتی: پذیرش آتش بس از سوی آمریکا شکست راهبردی آشکار است

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل خاطرنشان کرد، آمریکا ناچار به پذیرش آتش‌بس شد که بیانگر یک شکست راهبردی آشکار است.

رویداد۲۴| علی اکبر ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: آمریکا ناچار به پذیرش آتش‌بس شد؛ واقعیتی که بیانگر یک شکست راهبردی آشکار است.

وی تصریح کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچون روز نخست، در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند و در برابر هرگونه خطای محاسباتی از سوی جبهه عبری-عربی-آمریکایی در نقض آتش‌بس، پاسخی قاطع و بازدارنده خواهند داد.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل خاطرنشان کرد: در هندسه جدید قدرت در جهان و حرکت به سوی نظم چند قطبی، ایران دیگر صرفاً یک کشور نیست؛ بلکه به عنوان محور قطب اسلامی ایفای نقش می‌کند.

براساس این گزارش، ایران و آمریکا در ساعات اولیه روز چهارشنبه پس از ۴۰ روز جنگ با میانجی گری پاکستان بر سر یک آتش بس دو هفته‌ای و از سرگیری مذاکرات بر اساس پیشنهاد ۱۰ بندی ایران موافقت کردند.

توافق بر سر این آتش بس از سوی رییس جمهور آمریکا و شورای عالی امنیت ملی ایران مورد تایید قرار گرفت.

این آتش‌بس از ساعت ۳:۳۰ بامداد چهارشنبه ۸ آوریل ۲۰۲۶ به وقت رسمی ایران و ساعت ۸:۰۰ شب سه‌شنبه ۷ آوریل به وقت شرق آمریکا اجرایی شد.

همچنین دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در اطلاعیه خود اعلام کرد که مذاکرات میان هیات‌های ایران و آمریکا از ۲۱ فروردین در اسلام آباد آغاز می‌شود.

نظرات شما