صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 20
کد خبر: ۴۵۳۸۸۵
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۵

ترامپ مدعی توقیف یک کشتی ایرانی شد

ترامپ در ادامه تاکید کرد که تفنگداران دریایی آمریکا هم‌اکنون کنترل این شناور را در اختیار دارند. او همچنین اشاره کرد که کشتی توسکا به دلیل سوابق فعالیت‌های غیرقانونی پیشین، در فهرست تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار داشته است.

رویداد۲۴ | دونالد ترامپ در تروث سوشیال مدعی شد: امروز، یک کشتی باری با پرچم ایران به نام «توسکا» که تقریباً ۹۰۰ فوت طول دارد و وزنی نزدیک به یک ناو هواپیمابر دارد، تلاش کرد از محاصرهٔ دریایی ما عبور کند، و این کار برایشان خوب پیش نرفت. ناوشکن موشک‌انداز نیروی دریایی آمریکا «یواس‌اس اسپروانس» کشتی توسکا را در خلیج عمان رهگیری کرد و به آن‌ها هشدار منصفانه داد که متوقف شوند. خدمهٔ ایرانی از اطاعت خودداری کردند، بنابراین کشتی نیروی دریایی ما با ایجاد یک حفره در اتاق موتور، آن‌ها را فوراً متوقف کرد.

در حال حاضر، تفنگداران دریایی آمریکا کنترل این کشتی را در اختیار دارند. کشتی توسکا به دلیل سابقهٔ قبلی فعالیت‌های غیرقانونی، تحت تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار دارد. ما کنترل کامل کشتی را در اختیار داریم و در حال بررسی محتویات آن هستیم.

رئیس‌جمهور دونالد جی. ترامپ

نظرات شما