صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 22
کد خبر: ۴۵۴۱۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵

کشتی کانتینری که به هشدار‌های ایران بی‌توجهی کرد، هدف آتش قرار گرفت

سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس گزارش داد یک کشتی کانتینری در فاصله ۱۵ مایل دریایی شمال شرق عمان توسط قایق سپاه پاسداران مورد شلیک قرار گرفته و به پل فرماندهی آن خسارت سنگین وارد شده است.

رویداد۲۴| یک کشتی کانتینری که به هشدار‌های نیرو‌های مسلح ایران بی توجهی کرده بود مورد آتش قرار گرفت.

سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد، گزارشی از یک حادثه در فاصله ۱۵ مایل دریایی شمال شرق عمان دریافت کرده است.

به نوشته این گزارش، ناخدای یک کشتی کانتینری گزارش داده که یک فروند قایق متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این کشتی نزدیک شده و به سمت آن شلیک کرده که باعث خسارت سنگین به پل فرماندهی شده است.

به دنبال نقض آتش‌بس آمریکا و ادامه محاصره دریایی ایران و همچنین توقیف یک کشتی ایرانی، سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) اعلام کرده است تا زمانی‌که آمریکا به آزادی کامل تردد شناور‌ها از مبدا ایران به مقصد و از مقصد به مبدا ایران پایان ندهد، وضعیت تنگه هرمز به شدت کنترل و به حالت قبلی باقی می‌ماند.

از اینرو تنگه هرمز کاملا بسته شده و تنها به روی کشتی‌های ایرانی یا منتسب به ایران باز است.

منبع: تسنیم
نظرات شما