صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 27
کد خبر: ۴۵۴۶۸۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵

جنجال توییت یک نماینده علیه میانجیگری پاکستان

یک نماینده مجلس در توئیتی با اشاره به اینکه پاکستان، گزینه مناسبی برای مذاکرات ایران و آمریکا نیست، تاکید کرد که پاکستان طرف آمریکا است.

رویداد۲۴| ابراهیم رضایی، نماینده مجلس، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

پاکستان دوست و همسایه خوب ماست، اما واسطه مناسبی جهت مذاکرات نیست و اعتبار لازم را برای واسطه گری ندارد. آنها همیشه مصلحت ترامپ را در نظر می‌گیرند و برخلاف میل آمریکایی‌ها حرف نمی‌زنند به طور مثال حاضر نیستند به دنیا بگویند که آمریکا ابتدا پیشنهاد پاکستان را پذیرفت، اما بعد زیر حرفش زد. نمی‌گویند که آمریکایی‌ها در موضوع لبنان یا اموال بلوکه شده تعهداتی داشتند، اما به آن عمل نکردند. میانجی باید بی طرف باشد نه اینکه همیشه به یک سمت غش کند.

این توییت ابراهیم رضایی نماینده نزدیک به پایداری در مجلس علیه پاکستان بازتاب منفی بسیاری در میان خبرنگاران و رسانه‌های این کشور داشته است.

برخی خبرنگاران و رسانه‌های پاکستان حتی به اشتباه، این نماینده را سخنگوی شورای امنیت ملی ایران معرفی کرده‌اند.

انتظار می‌رود نهاد‌های مسئول، نمایندگان و چهره‌های غیرمرتبط با مذاکرات را از هرگونه اظهارنظر و مصاحبه در این رابطه منع کنند تا اختلالی در سیاست ایران پیش نیاید.

پیش از این، محمود نبویان دیگر نماینده پایداری نیز با اظهار نظری موجب سوبرداشت‌های بسیار در داخل ایران شده بود.

منبع: فرارو
نظرات شما