صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 13
کد خبر: ۴۵۶۴۶۱
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵

هواشناسی: سامانه بارشی جدید در راه است | کاهش دما در این مناطق کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه (۲۵ اردیبهشت) خبر داد و گفت: این سامانه ابتدا مناطق شمال‌غرب و غرب کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

رویداد۲۴| صادق ضیاییان در گفت‌وگویی اظهار کرد: پنج‌شنبه (۲۴ اردیبهشت) در شمال‌شرق، شرق، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و همچنین برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل، رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: جمعه (۲۵ اردیبهشت) با ورود سامانه بارشی جدید از شمال‌غرب و غرب کشور، بارش‌ها در این مناطق آغاز خواهد شد.

به گفته ضیاییان، شنبه (۲۶ اردیبهشت) گستره فعالیت این سامانه علاوه بر شمال‌غرب و غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنه‌های البرز و زاگرس مرکزی را نیز دربرمی‌گیرد و در این مناطق رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: یک‌شنبه (۲۷ اردیبهشت) نیز بارش‌ها در شمال‌غرب، سواحل دریای خزر و نوار شمالی کشور ادامه خواهد داشت.

وی همچنین با اشاره به وزش باد شدید در کشور گفت: تا یک‌شنبه (۲۷ اردیبهشت) در بسیاری از مناطق کشور، به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و شب، وزش باد شدید، گردوخاک و کاهش کیفیت هوا رخ خواهد داد.

ضیاییان افزود: شنبه و یک‌شنبه (۲۶ و ۲۷ اردیبهشت) در شمال‌غرب، غرب و نوار ساحلی دریای خزر کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

به گفته او، جنوب خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان نیز طی سه روز آینده مواج خواهند بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت هوای تهران نیز گفت: آسمان تهران در روز پنج‌شنبه (۲۴ اردیبهشت) کمی ابری تا نیمه‌ابری همراه با وزش باد و احتمال رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. همچنین جمعه (۲۵ اردیبهشت) آسمان تهران صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد خواهد بود. بیشینه دمای تهران در این دو روز ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی شده است.

ضیاییان در پایان گفت: طی دو روز آینده، اهواز با دمای ۴۰ و ۴۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای یک و ۲ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور خواهند بود.

نظرات شما