صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 18
کد خبر: ۴۵۷۰۰۸
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵

ماجرای آشنایی زن و مرد جوان در اربیل و جنایت در تهران

مردی که بیش از یک دهه از عمر خود را به خاطر قتل پشت میله‌های زندان گذرانده و دو بار پای چوبه دار رفته، ممکن است با رضایت اولیای‌ دم از مرگ نجات پیدا کند.

رویداد۲۴|  مردی که بیش از یک دهه از عمر خود را به خاطر قتل پشت میله‌های زندان گذرانده و دو بار پای چوبه دار رفته، ممکن است با رضایت اولیای‌ دم از مرگ نجات پیدا کند.

 حدود 11 سال پیش در یکی از محله‌های تهران، سر‌و‌صدای مشکوکی از خانه یک زن جوان باعث شد همسایه‌ها بیرون بیایند. دقایقی بعد همسایه‌های متعجب مردی را دیدند که با عجله از خانه خارج شده بود و فرار می‌کرد. بنابراین همسایه‌ها او را که دستان خونی داشت تعقیب و دستگیر کردند. بعد هم موضوع را به پلیس اطلاع دادند.

ماموران پلیس با حضور در محل و ورود به خانه‌ای که مظنون از آن خارج شده بود با صحنه دلخراشی مواجه شدند: زن جوان با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده بود. در ادامه متهم تحت تفتیش بدنی قرار گرفت و مشخص شد طلاهای زن کشته‌شده را سرقت کرده است. همچنین در ادامه معلوم شد پسربچه خردسال مقتول در خانه حضور داشته و در اتاق دیگری خواب بوده است.

مرد دستگیرشده در بازجویی‌ها به قتل اعتراف کرد و گفت: «من و مقتول در اربیل عراق در یک نمایشگاه آشنا شدیم. بعد از آن هر وقت به تهران می‌آمدیم با هم رفت‌وآمد داشتیم. هر دفعه می‌دیدم که طلا و زیورآلات زیادی همراه اوست. آن روز به خانه‌اش رفتم. وقتی فهمیدم بچه‌اش خواب است، وسوسه شدم و با چاقو به او ضربه زدم و طلاهایش را برداشتم. اما قبل از اینکه خیلی دور شوم همسایه‌ها مرا گرفتند.»

پس از تکمیل تحقیقات، متهم به قتل در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفت و او که تا پیش از آن متهم به قتل عمد بود، با توجه به شواهد و  مدارک و اعترافات خودش و همچنین درخواست اولیای‌ دم، از سوی قضات دادگاه کیفری به قصاص نفس محکوم شد. حکم در مراحل بعدی از سوی قضات دیوان عالی کشور هم تایید شد و متهم دو بار پای چوبه دار رفت، اما هر دو بار به دلایل مختلف اجرای حکم متوقف شد.

با این همه، با گذشت بیش از یک دهه از ماجرای قتل، فرزندان مقتول قرار است درباره سرنوشت این قاتل تصمیم‌گیری کنند. اکنون بار دیگر خانواده مقتول درخواست تعیین تکلیف کرده‌اند، به همین دلیل چهارشنبه آینده در شعبه دوم اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران قرار است جلسه صلح و سازش برگزار شود تا مشخص شود اولیای دم، به‌ویژه پسر مقتول که در آن زمان خردسال بود، حاضر به گذشت با دریافت دیه و وجه‌المصالحه هستند یا خیر.

در حال حاضر متهم همچنان در زندان به سر می‌برد و سرنوشت نهایی او به نتیجه جلسه صلح و سازش بستگی دارد.

منبع: سایت جنایی

نظرات شما