صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۰۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 22
کد خبر: ۴۵۷۳۴۷
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۵

پزشکیان: رسانه‌های صهیونیستی اجازه نمی‌دهند افکار عمومی واقعیت‌ها را ببیند

رئیس‌جمهوری با تأکید بر نقش روابط عمومی‌ها در افزایش آگاهی عمومی گفت: با استفاده از ظرفیت فضای مجازی، روابط عمومی‌ها می‌توانند واقعیت‌ها را به مردم منتقل کنند؛ چراکه رسانه‌های صهیونیستی اجازه دیدن واقعیت‌ها را به افکار عمومی نمی‌دهند.

رویداد۲۴| مسعود پزشکیان در گفت‌وگویی با پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، با اشاره به نقش و رسالت روابط عمومی‌ها اظهارکرد: هر چقدر روابط عمومی بتواند نفوذ و دایره عمل خود را افزایش دهد، یعنی وظیفه و رسالت خود را به‌خوبی انجام داده است.

رئیس‌جمهوری افزود: اگر روابط عمومی‌های ما بتوانند نفوذ خود را فراتر از مرز‌های جغرافیایی افزایش دهند و اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی را گسترش دهند، اتفاق مهمی رقم خواهد خورد.

پزشکیان ادامه داد: امروز بخشی از رسانه‌ها در اختیار صهیونیست‌ها هستند و اجازه نمی‌دهند مردم واقعیت‌ها را ببینند، اما با امکانات موجود و فضای مجازی، روابط عمومی‌ها می‌توانند این نفوذ را عمیق‌تر و گسترده‌تر کرده و سطح آگاهی را افزایش دهند. این، رسالت بزرگی است که بر عهده فعالان حوزه روابط عمومی قرار دارد.

نظرات شما