صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 06
کد خبر: ۴۵۷۷۸۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۲۸ نظر

حمله ثابتی به پزشکیان: مذاکره کنید تا امریکا رهبر جدیدمان را هم ترور کند!

امیرحسین ثابتی، گفت: اگر امروز اکثر ملت ایران با مذاکره با امریکا مخالفند علتش این است که عقل دارند و از تاریخ عبرت گرفته‌اند که از این مسیر تکراری اتفاقی به نفع ایران در نمی‌آید و راه اداره کشور نیز مبارزه با فساد و ریخت و پاش‌هاست نه رها کردن ۱۹۹ کشور دیگر و دخیل بستن به امریکا.

رویداد۲۴| امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس، در اجتماع مردم با انتقاد از پزشکیان که گفته "اگر مذاکره نکنیم چه کنیم؟" گفت: مگر دفعات قبل وسط میز مذاکره جنگ نشد؟ پس بازهم دوست دارید مذاکره کنید تا جنگ شود و رهبر جدیدمان هم ترور شود؟

وی گفت: اگر امروز اکثر ملت ایران با مذاکره با امریکا مخالفند علتش این است که عقل دارند و از تاریخ عبرت گرفته‌اند که از این مسیر تکراری اتفاقی به نفع ایران در نمی‌آید و راه اداره کشور نیز مبارزه با فساد و ریخت و پاش‌هاست نه رها کردن ۱۹۹ کشور دیگر و دخیل بستن به امریکا.

ثابتی ادامه داد: نباید به مردم آدرس غلط داد که جنگ عامل اصلی تورم شده در حالیکه به جای مذاکره با امریکا باید اشتباهات غلط منجر به تورم را تکرار نکرد.

 نماینده مجلس گفت: ادامه تجمعات مردم در خیابان‌ها و مطالبه از مسئولان برای حفظ خطوط قرمز رهبر انقلاب قطعا اثرگذار است و در تصمیمات مسئولان نیز موثر واقع می‌شود لذا همه باید مطالبه‌گر باشیم و این روزها نیز که صحن علنی مجلس تعطیل است، ما نمایندگان با حضور در میادین و خیابان‌ها مطالات مردم و خطوط قرمز رهبرانقلاب را بیان می‌کنیم تا کسی نتواند به راحتی کار دیگری انجام دهد.

منبع : دیده بان ایران

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۵
ناشناس
۰۸:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
تو که از خداته !
ناشناس
۱۷:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
جناب آقای مجتبی یوسفی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی
خسارت حمله رژیم جنایتکار صدام و حامیانش به کشورایران، مردم تهران، و مردم سایر شهرهای ایران از شهریور ماه سال 1359 تاکنون در مجامع بین‌المللی هنوز هم متأسفانه پیگیری نشده است چرا؟
ایران در جنگ تحمیلی هشت ساله بیش از 200 هزار نفر شهید داده است.

ترامپ در جنگ 12 روزه و در جنگ 40 روزه مرتکب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت شده است و باید در ایران هم محاکمه و مجازات شود.
و ما دیگر مذاکره ایران و آمریکا را قبول نداریم
ناشناس
۱۷:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
خسارت حمله نیروی هوایی متجاوز تروریست ارتش وحشی آمریکا جنایتکار به دانشگاه‌ها و به شهادت رساندن دانش‌آموزان میناب در مجامع بین‌المللی پیگیری می‌شود چطور می‌شود به آمریکا اعتماد کرد در حالی که مشغول مذاکره با ایران بود و وانمود می‌کرد توافق محتمل است، مرتکب جنایت جنگی شد و حتی از بمباران زیر ساخت‌ها و مراکز امدادی و علمی و به شهادت رساندن دانش‌آموزان در میناب دریغ نکرد؟!
ناشناس
۱۷:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
خسارت حمله نیروی هوایی متجاوز تروریست ارتش وحشی آمریکا جنایتکار به دانشگاه‌ها و به شهادت رساندن دانش‌آموزان میناب در مجامع بین‌المللی پیگیری می‌شود چطور می‌شود به آمریکا اعتماد کرد در حالی که مشغول مذاکره با ایران بود و وانمود می‌کرد توافق محتمل است، مرتکب جنایت جنگی شد و حتی از بمباران زیر ساخت‌ها و مراکز امدادی و علمی و به شهادت رساندن دانش‌آموزان در میناب دریغ نکرد؟!
ناشناس
۱۷:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۰
بنده از حمله سپاه پاسداران به پایگاه هوایی آمریکا/ استقبال می کنم و از این بابت از سپاه پاسداران تشکر و قدردانی می کنم
ترامپ توان جنگی دیگر را ندارد و ناچار به مذاکره است ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران در دستور کار مذاکرات نیست

بهترین مذاکرات زدن خاک آمریکا با موشک های بالستیک است

پول سربازان و پایگاه های نظامی آمریکایی را کشورهای منطقه می دهند
در ۴۰ سال گذشته آمریکایی ها پایگاه های هوایی، زمینی و نظامی خود را در کشورهای حاشیه خلیج فارس و همسایگان ما پخش کردند. تهدید این پایگاه ها متوجه ما شد و طبیعی است که ما برای اعمال حق بی ضرر خود بر تنگه هرمز کنترل داشته باشیم.
آمریکایی ها کشورهای حاشیه خلیج فارس را تحقیر کردند و پیوست توافق شورای همکاری خلیج فارس این بود که کشورها منطقه باید تابع آمریکا باشند!
ما تا جایی روابطمان با کشورهای منطقه جلو می رفت، ولی در سطح بالا آنها اجازه روابط با ما نداشتند.
پول سربازان و پایگاه های منطقه را همین کشورهای منطقه می دهند.
آمریکا جنایتکار به همراه اسرائیل جنایتکار دو بار در مذاکره با مجوز و دستور دولت وحشی آمریکا جنایتکار به ایران تجاوز و حمله کرده است و مردم عادی تهران و مردم عادی سایر شهرهای ایران را بمباران و قتل عام کرده است و هم رهبر انقلاب و نظامیان ارتش و سپاه را ترور کرده است ولی اما متأسفانه عراقچی و… هنوز هم و باز هم با مسئولان بی ادب آمریکا جنایتکار در پاکستان، عمان و قطر همه جانبه همکاری می کنند.
پس برای همه مردم ایران معلوم، مشخص و روشن است که دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس در کشور و در مذاکره به کشور ایران و خون شهیدان خیانت کردند و خیانت می کنند
ترامپ جنایتکار از سال ۱۳۹۷ تاکنون ثابت کرده است و نشان داده است که چیزی از حق، صلح و عدالت نمی‌فهمد
ترامپ جنایتکار مورد اعتماد ما نیست و از سال ۱۳۹۷ تاکنون هم نبوده است.
آمریکا جنایتکار در مذاکرات به دنبال تسلیم ملت ایران است، نه توافق
ترامپ جنایتکار در مذاکرات به دنبال تسلیم ملت ایران است، نه توافق
ناشناس
۱۸:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۶
این یارو ، مثلاً نماینده پایدارچی ها تو مجلسه.
مجلس هم که اصولاً جای بحث و مذاکره است .
ولی از آنجائیکه پایدارچی جماعت بلد نیست حرف بزند و بشنود و دائماً در حال کتک کاری و لگد زدن و فحش دادن و ... به خودشان و دیگران هستند ، رفتار غیر متمدنانه خودشان را به دیگران هم توصیه می کنند .
ناشناس
۱۷:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۶
مگر رهبر گفته مذاکره نکنید و اگر گفته دلیل و راه حلش چیست؟ شما مگر میفهمید که اکثریت یعنی چی‌؟ شما و یارانتان چگونه و با چه تعداد رای "نماینده" شده اید؟ اگر کسی‌ اکثریت را میفهمید و بهش احترام میگذاشت شما باید تا به حال از خجالت آب شده بودید. اگر تنگه هرمز و آقای پزشکیان و چند نفری دور بر ایشان نبودند شما و یارانتان این مملکت را به پرتگاه فنا کشانده بودید.
فرزاد
۱۳:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۶
مشتی صغیر،مصلحت عام می کنند.دردا که دوای درد پنهانی ما.افسوس که چاره پریشانی ما.برعهده جمعیست که پنداشته اند ابادی خویش در ویرانی ما.وکیل الاقلیت حال مامان تو خونه نوی بالا شهر خوبه اونجادر بالا شهر تجمع هم برگزار میشه.خخخخ
ناشناس
۰۱:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۶
ایشون در زمان جنگ به لونه ش رفته بود وخفه شده
بعد از اتمام جنگ مثل دوستانش از غار خارج شدند وشروع به رجزخوانی برای مردم مصیبت زده کردند.شرمتان باد
یعقوب
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
ثابتی به عنوان مخالف مذاکره حق دارد نظرش را بگوید ولی مخالفت اکثریت ملت با مذاکره را با چه متر و معیاری استنتاج کرده جای سوال هست.
علی
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
سلام فکر کنم قصد داشتند پزشکیان را هم ترور کنند. چون دشمنان افراد موثر را ترور می‌کنند. اما گاهی ترور شخصیت انجام میشه که فرقه پایداری عاشق ترور شخصیت افراد موثر نظام است. به نظر بنده پزشکیان مروج سیره نبوی ست و فرقه پایداری مروج سیره اموی .
ناشناس
۱۹:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
اکتر ملت ایران تو رو نمیشناسن و از شماها ردشدن .مردک برو از رهبر فرزانه سوال کن مگه بدون فرمان ایشون سنگ رو اجازه دارن جابجا کنن ؟مردک بیشعور
ناشناس
۱۸:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
چرا این احمق باید ایرانی باشه !!
ناشناس
۱۷:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
برو جمع کن. رهبر جدید میدونهچی کاره اید
ناشناس
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
شهادت آرزوی مسعولین است ثابتچی
حامد
۱۷:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
بگو ببینم دلیل تورم چیه که تو دولت رییسی هر سال زیادتر میشد؟
ناشناس
۱۶:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
این فرد یا ناآگاه است یا نفوذی! تفرقه افکنی و ایجاد اکثریت و اقلیت! گویی مملکت شورای امنیت ملی ندارد!
تعیین اکثریت فقط از طریق صندوق رأی مشخص می شود..
پاسخ ها
ناشناس
۰۰:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۶
الان دیگه بادمجونم آگاهه این نفوذیه
ناشناس
۱۵:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
خواست خداست
ناشناس
۱۵:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
زندگی کن چقدر احساس نیاز داری به ادم ها
ناشناس
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
نماینده حداقلی بفهم که
۱: وضعیت فعلی ما حاصل گزارش ها و ادعاهای مهمل واهی و فاقد پایه علمی بوده که عده ای برای حفظ منافع خود به مقامات بالادستی و ... ارائه می کردند.
۲: چه کسانی برجام را خسارت محض می دانست و آنرا آتش زد؟
۳: چه کسانی داستان تورقوزاباد و مسخره می کردند؟
۴: چه کسانی مدعی عمق راهبردی حرکت آبرومندی بود؟
از این به بعد نمیذاریم با اراجیف تون اینده یک مملکت و به قهقرا ببرید.
در ضمن اندازه رایی که داری حرف بزن.
ناشناس
۱۳:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
مذاکره نکنیم و لنگ در هوا بمونیم خوبه؟ رهبران شما همه ترور شده الهی هستن🙄
ناشناس
۱۲:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
به روسیه بچسبیم خوبه؟ مگه از روس ضربه نخوردیم که رفتیم تو شکمش ؟ کمی تعقل خوبه.
ناشناس
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
اقای دکتر ثابتی فقط ایراد گرفتین و شعار دادین . نفرمودین مذاکره نکنیم چکار کنیم .
شما که ماشالله وضعتان خوبه . هر عکسی تو اینترنت از شما میاد لباس جدید دارین در دو سال گذشته لباس تکراری ندارین همه هم شیک .

بفرمایید چه کنیم
ناشناس
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
ایشان نماینده ما ایرانیان نیست. نماینده اقلیت پایداری است که وزن انها 30 نفر در انتخابات هیات رئیسه مجلس بود
ناشناس
۱۲:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
چه ادعای مزخرفی.
موساد به همه پایوران کنونی نظام امان نامه داده و تا اطلاع ثانوی به تعهدش پایبند است. کاری با مذاکره ندارد.
ناشناس
۱۲:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
مذاکره نکنید تا کماکان در محاصره بمونیم، صادرات نفت صفر، واردات محدود، کمبود کالاهای اساسی و بحران بنزین پیش رو... تا ثابتی خوشش بیاید
ناشناس
۱۱:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
صدای کی بود اتش اختیار ،،،پونصد و خورده ای ،،که گفت ،،تو هیچ وقت ،،زن من نبودی ،،به فرض که ،،قبول ،، هیج وقت هم ،،نخواهد شد ،،،،، این تو ،،و اونم زنت ،،،
نظرات شما