صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 01
کد خبر: ۴۵۸۴۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۵

ابطحی: تندرو‌ها بلای جان حکومت و مردم هستند

عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: تندرو‌ها که بلای جان حکومت و مردم هستند، یا به انسجام ملی و بیانات رهبری گردن می‌نهند یا باید در انتظار ظهور یک سازمان مرتد مثل «مجاهدین خلق» بود.

رویداد۲۴| محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی و عضو مجمع روحانیون مبارز، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

یک کلیپ دیدم که ظاهرا در اجتماعی تعدادی خانم چادری با شعار لبیک تصویری از عکس ترامپ و نتانیاهو و نیز دکتر روحانی و ظریف و خاتمی را روی پرچم آمریکا گذاشته‌اند و به اسم خانواده شهدا رمی جمرات می‌کنند و بعد هم آن تصاویر را به آتش می‌کشند.

خود این کلیپ مهم نیست. معجزه پول است و نفوذ و جهالت و جهالت. اما با توجه به نظرات رهبری معظم که این قدر روی انسجام و یکپارچگی تاکید دارند، من باورم این است این تندرو‌ها که بلای جان حکومت و مردم و آبرو بر خانواده شهدا و نفرت آفرین از دین و مذهب هستند یا به ایران، انسجام ملی و نظرات رهبری گردن می‌نهند یا باید در انتظار ظهور یک سازمان مرتد مثل مجاهدین خلق در اوایل انقلاب بود.

نظرات شما