صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 03
کد خبر: ۴۵۸۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۵ نظر

ببینید | روایت فرزند آیت‌الله یزدی درباره رقم نجومی در حساب پدرش

حجت‌الاسلام مجید یزدی پسر مرحوم آیت الله محمد یزدی رئیس اسبق قوه قضاییه که از قضا مسئول دفتر ویژه رئیس قوه قضائیه و مستشار تجدید نظر دادگستری استان قم (که پیش‌تر معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم بوده) است، توضیح قابل تاملی درباره منشا رقم عظیم پولی که در حساب آیت الله یزدی بوده داده و تاکید کرده وقتی یزدی رئیس قوه قضاییه شده، بر طبق رویه پول‌های قوه به حساب شخصی او می‌آمده است! گفتنی است معمولاً در دستگاه‌های حاکمیتی و دولتی حساب حقوقی است و مقامات صاحب امضا هستند و با تغییرات مقامات امضایشان در بانک تغییر می‌کند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۱:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
نمیدونم چرا نمی تونم باور کنم!
ناشناس
۰۱:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
خجالت بکشن همشون همین اند
ناشناس
۰۱:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
به طور کلی، در نظام‌های دموکراتیک، واریز مستقیم پول، اموال یا دارایی‌های عمومی به حساب شخصی مسئولان یا مقامات غیرقانونی و ناقض اصول شفافیت و پاسخگویی است.
در این نظام‌ها، منابع مالی متعلق به دولت یا خزانه عمومی، معمولاً باید از طریق سیستم رسمی و شفاف حسابداری دولتی عبور کنند و حقوق و دستمزد مسئولان نیز از طریق حساب‌های رسمی وزارت دارایی یا دستگاه‌های ذی‌ربط پرداخت می‌شود
ناشناس
۲۳:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
ما که میدونیم شما همه از فرط ساده زیستی در خانه اجاره ای زندگی میکنید و لباس مندرس و صندل پاره میپوشید، بمیرم برا مظلومیتتون!
ناشناس
۲۳:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
همه عالي و پاكدست و مديريت هم كه بيست! همه اين مشكلات هم تقصير مردمه!
نظرات شما