صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 12
کد خبر: ۴۸۴۸۱
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۵
با همت و تلاش مهندسان ایران خودرو و پژو صورت گرفت؛

2008 روی خط تولید

به گزارش ایکو پرس، تجهیز خطوط تولید محصولات ایکاپ پس از امضای قرار داد ایران خودرو و پژو آغاز و بر اساس برنامه زمان بندی شده، نخستین محصول 2008 نیز در اسفند ماه تولید شد.
رویداد۲۴-به گزارش ایکو پرس، تجهیز خطوط تولید محصولات ایکاپ پس از امضای قرار داد ایران خودرو و پژو آغاز و بر اساس برنامه زمان بندی شده، نخستین محصول 2008 نیز در اسفند ماه تولید شد.

 این خط تولید با سرمایه گذاری شرکت ایکاپ راه اندازی شده و ظرفیت تولید سالانه آن نیز بیش از30هزار دستگاه است.

شركت تام ایران خودرو پروژه خط بدنه پژو 2008 را در يك مناقصه بين‌المللي با حضور برخي شركت‌هاي چيني و اروپايي برنده شد و تجهیز خطوط توسط شرکت تام گامی در جهت استفاده از دانش و توانمندی های داخلی و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

گفتني است، شركت ايكاپ با سرمايه گذاري مستقيم و مساوي دو گروه ايران خودرو و پژوسيتروئن ايجاد شده تا برخي محصولات جديد خودروساز فرانسوي را در ايران توليد و به بازارهای منطقه نیز صادر کند.
نظرات شما