صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۶۱۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۲۰ دی ۱۳۹۷

سوسیس ماهی غنی شده با امگا ۳ تولید شد

محققان ایرانی نوعی سوسیس ماهی تولید کردند که با ژل امگا ۳ غنی شده و مقاوم به حرارت است.

رویداد۲۴ محققان یک شرکت دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی موفق به تولید سوسیس ماهی غنی شده با ژل امگا ۳ مقاوم به حرارت شدند.

این محصول در صنایع غذایی و شیلاتی کاربرد دارد.

با توجه به اینکه مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت بدن به ویژه برای شهروندان ایرانی که رتبه نخست تصلب شراین در دنیا را دارند بسیار ضروری است. محققان ایرانی در این حوزه موادی تولید کردند که از تصلب شراین جلوگیری می‌کند.

با استفاده از این فناوری، غنی‌سازی اسید چرب امگا ۳ تا دستگاه گوارش مصرف کننده از آسیب فیزیکی و شیمیایی محافظت می‌شود و تمام خواص امگا۳ به بدن مصرف کننده می‌رسد.

نظرات شما