صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۲۰۷۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱۱ نظر

روز‌های کرونایی/ طرز تهیه نان ساده در خانه

چون این نون با بکینگ پودر هست خیلی سریع میشه امادش کرد و نیازی نداره مثل نون لواش‌هایی که خمیر مایه دارن ۱ ساعت بزاریم خمیرشون ور بیاد....

  رویداد۲۴ مواد لازم:

آرد:۲ پیمانه تقریبا
اب:۳/۴ پیمانه
نمک: نوک قاشق چای خوری
روغن: ۴ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر:یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

همه مواد خشک را اضافه می‌کنیم وسط مواد خشک را گود می‌کنیم و روغن اضافه می‌کنیم، بعد اب ولرم را اضافه میکنیم
اب رو گرم میکنیم نباید داغ بشه فقط کمی گرم بشه کافی هست، بعد کم کم به مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط میکنیم

تا خمیر یک دست به دست بیاید، خمیر باید نرم و لطیف باشه اگر اردتون زیاد باشه یا آبتون کم خمیرتون سفت می‌شه و در نتیجه نون‌هاتون خشک خواهد شد
اگر دیدید خمیر چسبناک هست کم کم بهش ارد اضافه کنید تا وقتی که دیگه چسبناک نباشه

حدود ۳۰ دقیقه روش رو یه پارچه‌ی نم دار می‌ندازیم تا خمیر ور بیاد.
بعد از ۳۰ دقیقه از خمیر گلوله‌های اندازهٔ نارنگی بر می‌داریم و کنار میذاریم

سطح کارمون را آرد میپاشیم و با کمک وردنه گلوله‌ها را باز میکنیم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان سنگک خانگی + نکته های کلیدی
تا جایی که میتونید خمیر را با وردنه نازک کنید
ماهی تابه تفلون یا چدن را داغ کنید و خمیر رو بپزید البته بدون روغن

ماهی تابه باید داغ بشه و بعد حرارت رو بزارید روی متوسط و دیگه کم و زیادش نکنید بعد خمیر رو بندازید توی ماهی تابه

میبینید که خمیر شروع میکنه به حباب زدن‌های ریز و درشت


اگر نونهاتون مثل عکس موقع پخت حباب نزد پس خمیرتون سفت شده و نونهاتون خیلی سفت میشه بهتر هست ادامه ندید و خمیر رو مستقیم به سطل اشغال هدایت کنید
وقتی یک طرف خمیر کمی قهوه‌ای شد و خال‌های قهوه‌ای به خودش گرفت طرف دیگه خمیر رو برگردونید تا طرف دیگه نون هم بپزه

نان‌ها وقتی که خال‌های قهو‌های به خود گرفتن یعنی پختن

نکته مهم اینکه بلا فاصله بعد پخت و خنک شدن نانها، ان‌ها را داخل جا نونی بگذارید تا خشک نشود

اگر بعد پخت نان‌ها احساس کردید که خشک هستند نگران نباشید اگه در جا نونی بگذارید بعد ۲-۳ ساعت کاملا نرم میشوند

میتونید نان‌ها رو درون پارچه و پلاستیک به مدت چند روز نگه دارید و استفاده کنید

نوش جان…
 

منبع: گروه هفت گنج
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سرابی
۰۱:۲۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۲
پدر بزرگم خانه بسیار بزرگی داشت حیاطش باغ بود میشه گفت خانه باغ بود در انطرف حیاط چند انباری داشت در یکی تنور بود که سالها قبل مادر بزرگم توش نان میپخته در زمان حمله روسها به اذربایجان در جنگ جهانی دوم درستش کرده بودند باور نمیکردم به دورانی برگردیم که احتیاج داشته باشیم در خانه نان بپزیم
علی
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
سلام چرا برای گران کردن بنزین همه سران با متحد شدن الان هم برای ریشه کن کردن کرونا محکم ایستادگی کنند
ناشناس
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
خدا خیرتون بده
کاشف
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
این کلمه سطل اشغال یه توهینه ومعلومه کسی که این حرفو زده عقده حقارت داره اصلا خوشم نیامد از یاد دادنتون لطفا چاپ کنید
ناشناس
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۰
مگر مجبورید نانوایی رو خدا نگیره از نانوایی نان بخرید که بهداشتو رعایت کنه چون ما خودمون نمیتونیم نان دریت کنیم غیر از اصراف کاری دیگه نمیکنیم به نان و ارد احترام بگذاریم تا خدا قهرش نیاد
ناشناس
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۰
آدرس اینیستا تونو بدید لطفا
پاسخ ها
رویداد24
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
https://www.instagram.com/rouydad24.ir/

rouydad24.ir
ناشناس
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۰
به نکته خوبی اشاره کردی به نان نباید بی احترامی کرد.لااقل بریزید پرنده بخوره ثواب هم داره بلا هم نمیاد
ناشناس
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۰
سلام
ناشناس
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۰
چرا سطل آشغال؟ مگه آرد گندم و خمیر آشغاله که بندازن تو سطل آشغال؟ همین کارها رو میکنید که بلا می باره
پاسخ ها
ناشناس
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۰
افرین به تو
نظرات شما