صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 04
کد خبر: ۲۱۸۰۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

بهترین نوع درست کردن کباب کوبیده رستورانی با آموزش

“کباب کوبیده” برای آنکه طعم و لذت واقعی خود را داشته باشد حتما نیازمند یک سری از فوت و فن‌ها و نکات حرفه‌ای می‌باشد.

رویداد۲۴  کباب کوبیده کبابی است که برخلاف نظر برخی‌ها که می‌گویند درست کردن این کباب بسیار دشوار است و کباب ما آنطور که میخواهم مانند کباب‌های بیرون عمل نمی‌آید، بسیار ساده و آسان تهیه می‌شود.


برای درست کردن کباب کوبیده باید به یک سری از نکات طلایی، اما ساده توجه کنید تا بتوانید کباب کوبیده دلخواه و دلچسپ خود را مهیا کنید ضمنا اگر می‌خواهید که کباب شما به بهترین نحوه و مانند کباب‌های رستوران‌ها شود بهتر است که از این نکات ساده غفلت نکنید.
بیشتر بخوانید: ۹+۱ نکته مهم و فاش نشده در طرز تهیه کباب کوبیده
برای تهیه کباب کوبیده باید از گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مخلوط گوساله استفاده کنید و برای اینکه کباب کوبیده ترد و خوشمزه شود باید از گوشت چربی دار استفاده کنید. گوشتی که چربی اش کم باشد هنگام ماساژ دادن خودش را ول میکند.

تهیه کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مخلوط گوساله
مواد لازم

۱ کیلوگرم گوشت چرخ کرده
۲۵۰ گرم پیاز
به میزان لازم فلفل سیاه
به میزان لازم نمک
به میزان لازم پودر پابریکا

طرز تهیه کباب کوبیده برای چهار نفر

ابتدا پیاز‌ها را پوست می‌کنیم و با گوشت کوب برقی له میکنیم و به صورت پوره در می‌آوریم.

دقت کنید پیاز‌ها را نباید رنده کنید.

چه مقدار پیاز در کوبیده نیاز است؟
پیاز مورد نیاز برای کباب کوبیده

در این دستور نسبت پیاز به گوشت ۱ به ۴ است یعنی اگر یک کیلو گوشت داریم باید ۲۵۰ گرم پیاز استفاده کنیم. پیاز‌های له شده را به همراه گوشت کاملا ماساژ میدهیم و در حین ورز دادن پودر پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم تا کاملا مخلوط شوند و گوشت حالت چسبندگی پیدا کند.

هر چقدر گوشت بیشتر ورز داه شود نرم‌تر و چسبنده‌تر میشود.

ورز دادن را به مدت پنج دقیقه ادامه می‌دهیم. بعد از اینکه گوشت حسابی ورز داده شد و به چسبندگی دلخواه رسید در ظرفی سرپوشیده آن را به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم. بعد از یک ساعت استراحت گوشت به مدت یک دقیقه دوباره گوشت را ورز می‌دهیم. برای این که گوشت به دستتان نچسبد می‌توانید دستتان را با مقداری آب خیس کنید.

به اندازه یک مشت از مایه کباب برمی داریم و بر روی سیخ‌های پهن قرار می‌دهیم و با فشار و حالت دست مایه گوشت را به اندازه‌ای که نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک شود روی سطح سیخ می‌پوشانیم. با انگشتتان روی سیخ را فشار دهید تا اثر انگشتان بر روی گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای گوشت را به سیخ بچسبانید.

آتش را بر پا کنید سیخ‌ها کباب را روی آن قرار دهید. فقط دقت کنید که آتشی را توسط ذغال و هیزم دایر کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد. این برای این است که در صورتی که از مواد اشتعال زایی همچون نفت استفاده کرده باشید، بوی آن از بین رفته و غذای شما بد بو نشود و یا اینکه دوده هیزم و یا ذغال شما به طور کامل سوخته باشد و بر روی غذای شما ننشیند.

سپس سیخ‌های کباب را روی آتش بچینید. در ابتدا باید سیخ‌ها را مرتب و با دقت به دفعات بچرخانید و باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد و کباب از سیخ جدا نشود و وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست و اجازه دهید به آرامی کباب بپزد.

نکات تکمیلی در مورد کباب کوبیده

کباب کوبیده جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
کباب کوبیده را می‌توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
فریبا
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
سلام من درست کردم و گوشت از روی سیخ ریخت کسی به من گفت باید سیخ رو خیس کنمایا درسته؟
آشپز
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
چه دستوری،چی در میاد از این،فلفل سیاه؟؟؟؟(!!!!(پودر پابریکا؟؟؟؟(!!!!!!
وقتی بلد نیستین دستور اشتباه ندین،کوبیده با این چهار خط که گفتین درست نمیشه
پشت یه.کوبیده خوب چندین سال تجربه و رنج و زحمت اون آشپز بنده خدا هست که شما نادیده میگیرین
نظرات شما