صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۲۴۰۸۷۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹

چه غذا‌هایی منجر به سردرد‌های میگرنی می‌شوند؟

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد مصرف غذا‌های تیرامین دار مانند اسفناج، گوجه فرنگی، سیب زمینی، برخی انواع ماهی، جگر، شکلات‌های تیره رنگ و الکل را باعث بروز سردرد‌های میگرنی دانست.
رویداد۲۴  دکتر «کاظم کاظمینی» با بیان این که در طب سنتی حدود ۲۸ نوع سردرد وجود دارد، تصریح کرد: یک نوع از سردرد با نوع میگرنی دارای قرابت، علامت و نشانه است و بیشتر در افراد با مزاج سرد و خشک بروز می‌‎کند که معمولاً چنین افرادی از عارضه یبوست رنج می‌برند.

وی در خصوص سردرد‌های میگرنی و نقش تغذیه در بروز آنها، اظهار کرد: برخی از سردرد‌های مکرر و میگرنی ناشی از حساسیت به برخی مواد غذایی طبیعی یا مصنوعی است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد نسبت به استفاده از غذا‌های دارای تیرامین برای جلوگیری از ابتلا به سردرد تذکر داد و گفت: ️تیرامین شریان‌های مغزی را تحت تاثیر قرار می‌دهند و منجر به سردرد می‌شوند. ⠀

وی در مورد غذا‌های دارای تیرامین نیز تصریح کرد: ترامین در غذا‌هایی مانند اسفناج، گوجه فرنگی، سیب زمینی، ماهی‌های کوچک مانند ساردین، ماهی تن، جگر، شکلات‌های تیره رنگ و الکل وجود دارد.

این متخصص طب ایرانی با تاکید بر پرهیز از مصرف خوراکی‌هایی مانند ترشیجات، سرکه و غذا‌هایی که دارای هضم مشکل هستند، گفت: مصرف مکرر مواد غذایی دارای مقادیر زیاد مس نیز باعث سردرد می‌شوند چرا که مس باعث حرکت تیرامین در بدن شده و سردرد ایجاد می‎شود.

بیشتر بخوانید: ۱۵ بیماری که گوشی و لپ‌تاپ مسبب آن هستند!
کاظمینی در این باره افزود: ️میوه‌های خشک، جوانه گندم و مرکبات باعث جذب مس در بدن می‌شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد خستگی، بی‌خوابی، نامنظمی در مصرف غذا و مصرف برخی غذا‌ها را باعث تشدید این نوع سردرد‌ها دانست و گفت: با اصلاح سبک زندگی و اصلاح مزاج، بسیاری از بیماران با سردرد میگرنی به زندگی عادی خود بر می‌گردند.
منبع: ایسنا
نظرات شما