رویداد۲۴ مرکز آمار ایران تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب در فروردین ماه سال جاری را اعلام کرد.
بر اساس این گزارش در گروه نان و غلات اقلام "شیرینی خشک" با ٦,٨ درصد و "برنج ایرانی درجه یک" با ١.٦ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها نیز مرغ ماشینی با ٥,٩ درصد، "گوشت گاو یا گوساله" با ٥.٦ درصد و "گوشت گوسفند" با ٥.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل دارد.
همچنین در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن مایع" با ٥,٣ درصد، "شیر خشک" با ٣.٩ درصد، "کره پاستوریزه(کره حیوانی) و دوغ پاستوریزه" با ٢.١ درصد بوده است. همچنین در این گروه قیمت "تخم مرغ ماشینی" با ٦.١ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
بیشتر بخوانید: شکر هم سهمیه بندی شد!
در گروه میوه و خشکبار نیز بالاترین افزایش قیمت مربوط به "انار" با ٨,١ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت "موز" با ٢٦.٧ درصد و "هندوانه" با ١٥.٩ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
در گروه سبزیجات و حبوبات نیز بیشترین افزایش قیمت مربوط به "گوجه فرنگی" با ١٨,٢ درصد، "نخود" با ٦.٦ درصد، "لپه" با ٤.٨ درصد و "عدس" با ٤.٣ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام "خیار" با ١٤.٢ درصد، "کدوسبز" با ١١.٣ درصد و "پیاز" با ٦.٣ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
بر اساس این گزارش در گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها بیشترین افزایش قیمت مربوط به "شکر" با ٥,٦ درصد، "قند" با ٤.٨ درصد و "نوشابه گازدار" با ٤.٦ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.