صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 29
کد خبر: ۲۹۰۳۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۰ آذر ۱۴۰۰

آخرین خبر درباره مشکل پرداخت پمپ‌بنزین‌ها

رئیس صنف جایگاهداران کشور گفت: کارت‌های بانکی سپه. مهر اقتصاد، حکمت ایرانیان و قوامین در دو روز گذشته با اختلال مواجه بودند، اما اکنون مشکلی وجود ندارد.

رویداد۲۴ اسدالله قلی زاده با بیان اینکه با هماهنگی‌های انجام شده و اطلاع رسانی خوب رسانه‌ها کمترین مشکل را شاهد بودیم، ادامه داد: در حال حاضر شرایط همه جایگاه‌ها روال عادی دارد و در پرداخت‌ها نیز با مشکل مواجه نیستیم.

به گفته وی، این موضوع هیچ ارتباطی با جایگاه‌ها و سامانه هوشمند سوخت نداشت و ناشی از تغییرات سیستمی در بحث ادغام بانکی بود که با تلاش مسئولین محترم بانک سپه هم اکنون برطرف شده است و درصورتی که بازهم در حوزه پرداخت چنین مواردی را شاهد باشیم از قبل اطلاع رسانی خواهیم کرد و انشالله بانک‌ها هم در این امر مشارکت خواهند داشت.

روز چهارشنبه اعلام شد که تا پایان شب ۱۹ آذرماه امکان پرداخت بهای سوخت توسط کارت‌های بانکی سپه. مهر اقتصاد، حکمت ایرانیان و قوامین امکانپذیر نیست و مالکان خودرو با وجه نقد وارد جایگاه شوند.

منبع: ایسنا
نظرات شما