صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 06
کد خبر: ۲۹۹۹۶۷
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰

پایان هفته برفی و بارانی در راه است

کارشناس سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید از روز پنجشنبه به ایران خبر داد و گفت: بارش‌ها مجددا در نیمه غربی کشور افزایش می‌یابد.

رویداد۲۴ کارشناس سازمان هواشناسی فریبا گودرزی درباره وضعیت آب و هوا بیان کرد: فعالیت سامانه بارشی فعلی محدود شده است و فردا از کشور خارج می‌شود.

وی توضیح داد: آخرین فعالیت سامانه بارشی امروز در نوار شرقی و روز سه‌شنبه در شرق کشور به شکل پراکنده پیش‌بینی می‌شود و بارش‌ها به صورت پراکنده در برخی استان‌های شرقی ادامه دارد.

گودرزی گفت: روز چهارشنبه در بیشتر مناطق کشور جو پایدار خواهد بود، اما از روز پنج‌شنبه سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب و غرب وارد کشور می‌شود که موجب کاهش دما در نیمی از کشور و پایان هفته برفی و بارانی خواهد شد.

این کارشناس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: امروز همچنین در بخش‌هایی از جنوب شرق، شرق، مرکز و استان‌هایی که در دامنه البرز مرکزی واقع شده‌اند وزش باد شدید موقتی را پیش بینی می‌کنیم.

نظرات شما