صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 20
کد خبر: ۳۳۷۵۴۵
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱۳ نظر

احمد خاتمی: بدحجاب‌ها را ضد انقلاب ندانید

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: قصه بی حجابی‌های اخیر را نباید دست کم گرفت، البته بدحجاب‌ها و شل حجاب‌ها را ضد انقلاب ندانید چراکه اردوگاه دل بعضی از آنان، اردوگاه دین است.

رویداد۲۴ عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: یک تئوریسین آمریکایی گفته برای نابودی نظام ایران دو راه وجود دارد که یک راه آن براندازی ولایت فقیه و راه دوم براندازی حجاب است.

سید احمد خاتمی در جریان سفر خود به این استان با حضور در یادواره ۱۰ طلبه شهید و ۱۸ شهید گمنام و همچنین یادبود آیت الله شیخ محمدتقی بافقی که در شهرستان بافق برگزار شد، اظهار کرد: آیت الله بافقی یک عنصر به تمام معنا با غیرت دینی بود که جایگاه او، باید خواستگاه روحانیت باشد.

وی افزود: یک تئوریسین آمریکایی گفته برای نابودی نظام ایران دو راه وجود دارد که یک راه آن براندازی ولایت فقیه و راه دوم براندازی حجاب است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که این تئوریسین ادعا کرده که اگر توانستیم حجاب را براندازیم، ولایت پذیری را هم برانداختیم، گفت: بر این اساس، قصه بی حجابی‌های اخیر را نباید دست کم گرفت، البته بدحجاب‌ها و شل حجاب‌ها را ضد انقلاب ندانید چراکه اردوگاه دل بعضی از آنان، اردوگاه دین است.

خاتمی از غیرت دینی به عنوان جلوه برجسته شهیدان یاد و تصریح کرد: یک جلوه غیرت دین امر به معروف و نهی از منکر است که سه مرحله قلبی، زبانی و عملی دارد، مرحله عملی آن با دستور قوه قضاییه است و مرحله زبانی آن است که یکبار تذکر داده شود و رد شویم.


بیشتر بخوانید: احمد خاتمی: کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است/ دل متدینین خون است از این بی‌حجابی‌ها به داد برسید


وی دفاع از نظام دینی را دومین جلوه غیرت دانست و بیان کرد: هرچند منکر برخی از بی تدبیری‌ها نیستیم، اما دشمن با قدرت به جنگ اقتصادی ما آمده است. عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: اگر براندازی نبود چرا قرآن سوزی، چرا سوزاندن پرچم و نام الله و چرا عمامه پرانی که به معنی دین پرانی است، صورت گرفت؟

خاتمی در پایان سومین جلوه غیرت دینی را ولایتمداری دانست و بیان کرد: آن کس که غیرت دین دارد چه در جلسه خصوصی و چه در جلسه عمومی، اجازه تخریب ولایت فقیه را نمی‌دهد چراکه دشمن می‌خواهد مردم را به نظام بدبین کند.

منبع: فارس
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۸
ناشناس
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
باز جمعه شد و هیولاها بیدار شدن
پاسخ ها
ناشناس
۱۵:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
واقعا که درست تشبیه کردی. کابوس جمعه های مردم خسته ایران
ناشناس
۰۸:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
حالا که زیاد شدن میگید ضد انقلاب نیستن؟ خخخخخخخخخخخخخ
مراد.
۰۸:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
خوب شما زحمت بکش به همون اندازه که حقوق از بیت المال مسلمین می گیری به همون اندازه به ما هم بده تا دل همه اردوگاه دین بشود.
علیرضا
۰۸:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
ولی، تمام بدبختی ایرانیان از وجود امثال توست؛ به خصوص از کارنکردن هایتان و حقوق های نجومی تان و خوب خوردن هایتان و بدتر از همه اراجیف گفتن هایتان.
آریو برزن
۰۷:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
به به شیخ احمد خاتمی میبینم که از روش گازانبری نتیجه ای حاصل نشد و شیخ تاکتیک عوض کردند و رئوف شدند.....!!!!
ناشناس
۰۷:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
حالا شروع کردید به دو دسته کردن بدحجاب و بی حجاب. تا دیروز که بدحجابی بد بود. گشت ارشاد برای مقابله با بدحجابها بود.
ناشناس
۰۷:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
عجیبه مهسا حتی بدحجاب هم نبود! حجاب کامل داشت! ماجرای متروی تجریش را یادم نرفته.
ش
۰۶:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
خاتمی دیوانه اخه کسی که از درگاه خدا رانده میشود و دین خود را از دست میدهد معلوم است که بی حجاب و بی دین میشود چه میگی برا خودت لطفا فدوا نده
قربانی
۰۶:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
احمد هیولا هستم
ناشناس
۰۰:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
درود بر خواهران شجاع سرزمینم ببینید چه گلی کاشتید خاتمی که جزو تندروهای ساختار این جوری راجب حجاب اظهار نظر میکنه
ناشناس
۰۰:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۳
آرام آرام کنار بکشید خودتون هم می دانید تاریخ مصرف تان تمام شده ...
ناشناس
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۲
کدام ....به زن و دختر مردم مسلمان گفت بچه دزد ها ؟
نظرات شما