صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 30
کد خبر: ۳۵۲۶۸۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

راه‌حل عجیب برای فرار از ترافیک؛ تردد معلمان با آمبولانس خصوصی!

روزنامه قدس نوشت: بیشتر معلم‌های خصوصی دانش‌آموختگان رشته‌های پزشکی یا دیگر رشته‌های دانشگاهی و خارج از چارچوب آموزش‌وپرورش هستند. بعضی از این افراد در تهران با آمبولانس خصوصی تردد می‌کنند تا پشت ترافیک معطل نشوند.

رویداد۲۴ اعتمادآنلاین نوشت: روزنامه قدس مدعی شده برخی معلمان خصوصی در تهران با آمبولانس تردد می‌کنند تا پشت ترافیک نمانند!

 محمدرضا نیک‌نژاد، پژوهشگر حوزه آموزش‌وپرورش می‌گوید: بسیاری از معلمان رسمی آموزش‌وپرورش با تدریس خصوصی مخالف هستند و معتقدند تدریس خصوصی موجب کاهش اقتدار آموزشی معلم در کلاس درس می‌شود. از این رو، تعداد قابل توجهی از معلمان خصوصی، معلم نیستند.


بیشتر بخوانید: زاکانی خطاب به شهروندان تهرانی: روزهای بارانی باید کرایه تاکسی بیشتری بپردازید!


بیشتر معلم‌های خصوصی دانش‌آموختگان رشته‌های پزشکی یا دیگر رشته‌های دانشگاهی و خارج از چارچوب آموزش‌وپرورش هستند. به‌ویژه مدرسان خصوصی معروف که دقیقه‌ای ۵۰ تا ۶۰هزار تومان به صورت تک درس برای آمادگی کنکور تدریس می‌کنند و درآمد‌های میلیونی دارند. جالب اینکه بدانید بعضی از این افراد در تهران با آمبولانس خصوصی تردد می‌کنند تا پشت ترافیک معطل نشوند و برخی دیگر به درخواست خانواده دانش‌آموز، شب را در منزل آن‌ها می‌گذرانند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
رسا
۱۰:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۰
خب این موضوع باعث میشه تا من راننده منبعد به هیچ آمبولانسی راه ندم.
نظرات شما