صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 11
کد خبر: ۳۵۴۹۵۶
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۳ نظر

ویدئویی از شبکه سه که آبروی صداوسیما را بُرد!

«میدون» یک رقابت تلویزیونی استعدادیابی شغلی با هدف حمایت از کسب و کارهای برتر نوپا است که از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

رویداد۲۴ مطلبی که درباره این برنامه مورد توجه کاربران قرار گرفته شایعاتی درباره فیک بودن جایزه این مسابقه (وام) است. از زبان یکی از شرکت کنندگان این برنامه نقل شده که قبل از برنامه از ما تعهد گرفتند که وامی در کار نیست. در ضمن به آنها گفته شده حق اظهار این مطلب را ندارید و مزیت این برنامه فقط دیده شدن شماست.

کاربری توئیتری به نام علی نیکوکار در واکنش به این روایت نوشت: «در قسمت اخیر برنامه «میدون» برنده وام ۳ میلیاردی، خیلی راحت آن را به رقیب خود هدیه داد! کمی شک کردیم...هرچند ۳ میلیارد وام، رقم بالایی نیست. اگر تمام این‌ها نمایش و دروغ باشد، بسیار جای تاسف دارد!»

ویدئویی از این برنامه در فضای مجازی پخش شده که با واکنش‌های متفاوتی از سوی کاربران مواجه شده است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲۰
ناشناس
۲۱:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۴
آبرو؟؟؟
مگه تلویزیون حکومتی این حکومت آبرویی هم داشته که ما نمی دونستیم؟!
پاسخ ها
ناشناس
۰۸:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۵
حدیث: رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) به حولا(زینب نام عطر فروش) فرموند: روسرى خود را که جلب نظر مى کند نشان مده اگر چنين کني دينتان را تباه و خدا را به خشم آورده اي.
مستدرک وسایل الشیعه، ج 14، ص 231

حجاب و پوشش، باید به گونه ای باشد که علاوه بر این که تمامی بدن زن (بجز صورت و دستها تا مچ که استثناء شده) را بپوشاند، توجه نامحرم را هم جلب نکند.
ناشناس
۱۹:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۴
مسخره ها
نظرات شما