صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۳۵۶۳۲۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲

طرز تهیه کیک هندوانه‌ای برای شب چله

چیزی به شب چله (یلدا) نمانده است. در این شب خودتان کیک درست کنید و در کنار اعضای خانواده از یک کیک یلدایی خانگی و خوش‌مزه لذت ببرید.

رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: شب چله نزدیک است اگر دوست دارید در این شب بیش‌تر از محصولات و دست رنج خودتان استفاده کنید باید بگوییم بهترین تصمیم ممکن را گرفته‌اید. بسیاری در این شب کیک می‌خرند؛ اگر شما جزو این گروهید حتما متوجه شده‌اید که شیرینی‌فروشی‌ها چه اندازه شلوغند و ممکن است این ازدحام آزارتان دهد. اگر دوست دارید ما هم کمکتان می‌کنیم تا یک کیک هندوانه‌ای زیبا برای این شب باستانی و زیبا درست کنید.

به گزارش رویداد۲۴ اگر در این شب مهمان دارید و یا به مهمانی می‌روید این کیک می‌تواند زینت‌بخش شب شما و خانواده‌تان باشد. همان‌گونه‌که می‌دانید یکی از نماد‌ها و خوراکی‌های شب چله هندوانه است بنابراین کیکی را امروز برایتان آماده کرده‌ایم که شبیه هندوانه باشد. اگر یکی از اعضای خانواده هم در این شب به دنیا آمده باشد که با کیک شما مجلس شادی کامل می‌شود.

با ما  و با آموزش کیک هندوانه همراه باشید.

مواد لازم کیک هندوانه‌ای:

کیک اسفنجی ۱ عدد (یا هر نوع کیکی که دوست دارید)
خامه فرم گرفته
رنگ خوراکی سبز
رنگ خوراکی قرمز
شکلات تخته‌ای ۵۰ گرم

طرز تهیه کیک هندوانه‌ای:

در همین ابتدا باید بگوییم که بهترین کیک برای خامه‌کشی کیک اسفنجیست و اگر چگونگی درست‌کردن آن را نمی‌دانید نگران نباشید. ما را دنبال کنید، چون در چند روز آینده و تا پیش از شب چله دستور و چگونگی درست‌کردن این کیک فوق‌العاده را برایتان خواهیم گذاشت. 

کیک اسفنجی را به دو بخش تقسیم می‌کنیم.



در ادامه هر بخش را هم از وسط می‌بریم پس در واقع چهار تکه کیک برش خورده داریم.



یکی از کیک‌ها را به سه قسمت تقسیم می‌کنیم.



برای شروع کار ابتدا یکی از بخش‌های کیک را روی صفحه گردون قرار می‌دهیم و روی آن خامه ریخته و با پالت صاف می‌کنیم.



سپس لایه دوم را روی آن قرار می‌دهیم و بار دیگر خامه می‌ریزیم و صاف می‌کنیم.


بیشتر بخوانید: روش تهیه کیک ماست


به گزارش رویداد۲۴ بخش‌های بیرون زده و ناصاف کیک را با چاقو برش می‌دهیم؛ و در پایان با خامه تمام کیک را صاف می‌کنیم.



در این مرحله به مدت نیم ساعت کیک را در یخچال قرار می‌دیهم و بعد مجددا صاف می‌کنیم، چون با این روش بهتر صاف می‌شود.

نکته: نیازی به صاف‌شدن لایه سفید نیست چون روی  روی آن خامه سبز و قرمز می‌آید و تنها یک بخش کوچکی از آن مشخص خواهد شد.



تمامی این مراحل را برای هندوانه کوچک‌تر هم انجام می‌دهیم.



یک مرحله دیگر باید کیکی که در تصویر پایین می‌بینید با خامه صاف بشود تا شکل زیباتری داشته باشد.

رنگ قرمز و سبز را با خامه فرم گرفته بطور جداگانه مخلوط می‌کنیم. با خلال دندون کمی از رنگ را برداشته و به خامه می‌زنیم بعد با لیسک مخلوط می‌کنیم.

برای این‌که رنگ قرمز خوش رنگ بشود، کمی رنگ نارنجی هم بهش بزنید.



داخل قیف یکبار مصرف خامه قرمز ریخته و سر آن را کمی برش می‌دهیم و بعد قسمت‌هایی که قرار هست به رنگ قرمز بشود را با این خامه پوشش داده و بعد با پالت صاف می‌کنیم.



نکته: برای صاف کردن آن باید کمی بیشتر دقت کنید، چون ممکن است خامه سفید از زیر کیک بیرون بزند.

برای رنگ سبز هم همین مراحل رو تکرار می‌کنیم.



شکلات قهوه‌ای رو آب کرده و در قیف می‌ریزیم.

سر قیف رو به مقدار خیلی کم برش می‌زنیم بعد روی یک نایلون فریزر شکل‌هایی شبیه تخم هندوانه می‌کشیم.

با این روش می‌توانید چیپس‌های شکلاتی را خودتان درست کنید.

سپس آن‌ها روی هندوانه بچینید.



نکته: البته می‌توانستید مستقیم با قیف روی کیک شکل تخم هندوانه را ایجاد کنید.

سپس کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید.



بفرمایید این هم هندوانه کیکی قاچ‌شده شما



چله خجسته

نظرات شما