صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۸۷۰۳۱
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۲۰ مهر ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۵ نظر

ببینید| واکنش تند مالک هواپیمایی آتا به انتقادات از ترکی حرف زدن در پرواز‌های این شرکت

مالک هواپیمایی آتا با این توضیح که ترکی حرف زدن مهماندار مختص پرواز‌های با مبدا و مقصد تبریز است، از منتقدان گلایه کرد و گفت: فوری انگ تجزیه‌طلبی نزنید.

رویداد۲۴| ترکی حرف زدن مهماندار هواپیمایی آتا در فضای مجازی حاشیه ساز شده و با انتقاداتی مواجه شده بود؛ محمد زنوزی در این ویدیو خیلی تند به منتقدان پاسخ داده و می‌گوید: تجزیه‌طلب جد و آباد شماست.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۸
پرویز
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۹
جناب آقای زنوزی، خودتان میدانیدطبق قوانین بین‌المللی در پروازهای داخلی گوینده به زبان رسمی آن کشور صحبت می‌کند. وقتی در پرواز های آتا که مطعلق به تمامی ملت ایران است کارمند شما فقط به یک لحجه یا زبان خاص صحبت می‌کند ابن یعنی اینکه شما و مجموعه شما دنبال یک سناریو هستید. مردم ایران چه ترک چه لر چه و چه و چه احتیاج ندارند به شماها ثابت کنند که ایران را دوست دارند.
علی ناصر
۰۰:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۶
بی شرفای پانترک فکر کردن اینجا ترکیه عثمانیه.
طبق قوانین‌ بین المللی باید مهماندار با زبان انگلیسی و زبان ملی رسمی هر کشور صحبت کنه.
لعنت بر پانترکیسم اسرائیلی
ناشناس
۱۸:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۳
چرا هموطنان فارس فکر میکنند که کل کشور متعلق به انهاست. طبق قانون اساسی همین جمهوری اسلامی تدریس زبان و تکلم ان به زبانهای اقوام رسمیت دارد.
ایران
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۳
لعنت بر پان‌فارسیسم
ناشناس
۰۸:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۱
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.
از نظر این شخص آوردن پرچم ترکیه و باکو و نشان دادن نماد فاشیستی گرگ های خاکستری در ورزشگاه تبریز و فحاشی به اقوام ایرانی عین وطن دوستی است.
هورا کشیدن برای علیف و اردوغان صهیونیست شاخ و دم نداره
نظرات شما