صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 06
کد خبر: ۴۱۲۸۴۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۴ نظر

ادعای داوری علیه فرزانه صادق؛ پدربزرگش توده‌ای بود

داوری نوشته: پدربزرگ وزیر راه قالیچه‌ای منقش به تاج شاه بافته که در موزه برج آزادی نگهداری می‌شود.

رویداد۲۴| سفر فرزانه صادق مالواجرد به کیش و آنچه امیرحسین ثابتی نماینده تندرو مجلس درباره مخارج آن بیان کرد، بار دیگر وزیر راه دولت پزشکیان را در مرکز اخبار و توجه‌ها قرار داد.

جدای از انتقاداتی که به عملکرد او در این وزارتخانه مطرح است و بیان می‌شود، شاهد برخی هجمه‌ها و ادعا‌ها نیز هستیم. مثلا عبدالله داوری، فعال سیاسی اصولگرا نوشته: «مرحوم محمد صادق مالواجرد، پدر بزرگ خانم فرزانه صادق مالواجرد، از اعضای ارشد «حزب توده» در اصفهان بود که پس از سال ۳۲ دستگیر و به بروجرد، کرمانشاه و همدان تبعید میشود. او در سال ۲۹ در کارگاه قالیبافی خود، قالیچه‌ای منقش به تصویر لنین، رهبر شوروی بافته و برای مسکو ارسال میکند.»

وی افزوده است: «گفته شده محمد صادق مالواجرد، در دهه ۵۰ روش خود را تغییر داده و در همین رابطه یک قطعه قالیچه منقش به تاج شاه می‌بافد که هم اکنون در موزه برج آزادی (شهیاد سابق) نگهداری میشود. اسامی ۱۰ فرزند او عبارتند از: بابک (۱)، فرامرز، مرداویج، مازیار فرهاد، پروین، آذر، گل‌اندام، مریم و آزاد.»

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
م
۲۰:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
عجب ذات بدی داریم ما آدما
azehiri94@gmail.com
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۱
خو گیریم که پدربزرگش توده ای بوده به خودش چه مربوطه

آهاان ازاین مغزهای پوسیدتون!!!
یعقوب
۰۷:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۱
آقای داوری پدر بزرگ تو کی بود؟
پدربزرگش توده ای بوده چه ربطی به خودش داره.
ناشناس
۲۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
پدر ترانه علیدوستی عضو غیرفعال مجاهدین بوده که بخاطر همان مساله 5 سال از فوتبال کار گذاشته میشه و میره المان.
ادعای دستگیری بخاطر گیتار دروغی شاخدار هست.
چرا تا الان واقعیات را نگفتید؟
تقریبا اکثر ستارگان سینمای ایران، فوتبالیستها و ادمهای معروف یا الیگارشهای قاجاری هستند یا اعضای دستگیر شده مجاهدین و توده زمان انقلاب.
نظرات شما