صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۱۹۹۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۲۲ تير ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

 لوکیشن جدید پایتخت ۸ لو رفت

محسن تنابنده، نویسنده، طراح داستان و بازیگر سریال «پایتخت» با حضور در منطقه آزاد ارس زمینه ساخت سری جدید این سریال را بررسی کرد.

رویداد۲۴| به گزارش ایسنا، محسن تنابنده کارگردان، نویسنده و بازیگر ، در یک سفر کاری در روز شنبه با همراهی برخی از بازیگران و چهره‌های معروف سینما و تلویزیون کشور از جمله احمد مهران فر، کامبیز دیرباز، بهرنگ علوی، سیدجواد هاشمی و مجید مشیری در منطقه آزاد ارس حضور پیدا کرد.

تنابنده و دیگر بازیگران در ابتدا با حضور در مزار شهدای ۱۳۲۰ منطقه آزاد ارس، به سه شهید والامقام ادای احترام کرده و سپس از ظرفیت‌های بالای فرهنگی، گردشگری و تاریخی این منطقه بازدید کردند.

محسن تنابنده با ابراز رضایت از امکانات و پتانسیل‌های این منطقه از آمادگی خود برای ساخت سریال‌ها و فیلم‌های جدید در منطقه آزاد ارس خبر داد و گفت: این منطقه پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های فراوانی در زمینه‌های مختلف صنعتی، گردشگری، تاریخی و طبیعی دارد و حتی منطقه آزاد ارس می تواند در صورت فراهم شدن شرایط، میزبان ساخت سری جدید سریال پایتخت نیز باشد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
بسه دیگه. شورشو درآوردین
نظرات شما