صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 06
کد خبر: ۴۲۶۸۱۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۸ نظر

واکنش عباس عبدی به لغو کنسرت همایون شجریان: مساله بی‌حجابی بود نه رفتار‌های ناهنجار

عباس عبدی به لغو کنسرت همایون شجریان واکنش نشان داد.

رویداد۲۴|  به گزارش هم میهن، عباس عبدی نوشت: مسئله نه بی‌حجابی است و نه حتی رفتار‌های ناهنجار (چون اگر چنین مشکلاتی منظور باشد، در صورت برگزاری در ورزشگاه آزادی هم می‌توانست رخ دهد) و این عوارض احتمالی منحصر به خیابان و میدان نیست. ایده مخالفت با کنسرت مزبور، با دوبال همیار پرواز می‌کند. یک بال تندرو‌های داخلی و بال دوم نیز براندازان وابسته به بیگانه هستند.

این دو بال در واقع یک جفت بال هماهنگ هستند که با کندن از زمین مردم و روبه‌سوی دشمن می‌شوند. آنان که اینها را دو گروه می‌دانند، اشتباه می‌کنند؛ چون وجه مشترک اصلی هر دوی آنان که در ضدیت با اجرای این کنسرت بود، بی‌اعتمادی و دشمنی با مردم ایران است. مشکل این کنسرت نه در موسیقی و نه در حجاب و نه هیچ چیز دیگری از این قبیل بود.

مشکل خیابان و عرصه عمومی بود. این دو بال مخالف حضور مردم در هر برنامه مسالمت‌آمیز و شادی‌بخش خیابانی هستند. در واقع، هرکدام به نحوی در پی به تصرف درآوردن خیابان از سوی عاملان خود هستند. هرکدام با هدف خود. شدت حملاتی که از سوی هر دو بال جنگ‌طلب به مجریان و برگزارکنندگان این کنسرت شد، کمابیش مشابه بود؛ زیرا این دو بال هر کدام از منظر خودش هیچ علاقه‌ای به نتیجه حاصل از برگزاری کنسرت ندارند.

شهردار تهران برای اینکه خود را همراه نشان دهد، مدعی شده که اجرای آن در ورزشگاه آزادی مجاز است. درحالیکه می‌داند هدف آوردن و نمایش دادن قدرت و اتحاد ملت در عرصه عمومی و آزاد است، تنها این قدرت است که بیشترین اثر را در سیاست بازدارندگی و دفاعی دارد، و الا رفتن به یک کنسرت به‌تنهایی معنای سیاسی و دفاعی ندارد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی
۲۳:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
احسنت دقیق دوبال پروازدشمنان ایران وانقلاب راتعریف کردید .که نه تنها دراین صحنه بلکه درصحنه های دیگر نیزهمکاری با هم راثابت کردند که نمونه اصلی آن برجام بودبال داخلی مخالف بودوبال خارجی ترامپ بودکه باهماهنگی باهم دشمنی وضربه به منافع مملکت رادامن زدند وشدآنچه نبای میشد .متاسفانه بال داخلی ازاین تجربه هادرس عبرت نگرفته وهمچنان برطبل خودمیکوبد.وتاایران رانابودنکنند دست برنمیدارند.
احمد
۲۲:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
عباس عبدی با آن چند کلمه که استفراق کرد ضمیر درون خود را آشکار کرد که براندازان در انتظار آدرس خیابان بودند که بی حجاب وان نماها و یراندازان را جهت فتنه ای دیگر هدایت کنند ،همایون که همانند پدر ناخلفش سالها ساغر مستی را در دیار کفر الحاد به هم زدند ودر کنسرت استرالیا عکس مهسا کومله را در انظار قرار میدهد دلش برای شاد بودن مردم نمی سوزد ,در پی آشوب است
ناشناس
۱۹:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
دغدغه مسئولان کشور کنسرت شده بجای چیزها نمایشی فکر به حال گرانی وبرق وآب و بیکاری خونه و اجاره خونه وهزینه گران پزشکی بکنید با کنسرت رفتن شکم دغدغه ها مردم به خل نمیشه
مجید
۰۹:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
این همه مردم مردم می گویید این بود خجالت نمی کشید تحمل یک ساعت شادی مردم را درمیان این همه بدبختی فلاکت که خودتان برای مردم خلق کر دیدندارید کشور را سپردید دست گروهکی متحجر بیسواد ضدمردمی بنام پایداری به خو استه مردم توجه نمی کنید مردم همانهایی هستند که در جنگ دوازده روزه خودشان را نشان دادند درحالیکه شما ها قایم شده بودیدهمینکه خرتان از پل گذشت فراموش کردید زوزهای سخت می اید وشما محتاج مردم که از یه موسیقی محرومشان کردید عقل هم ندارید
ناشناس
۰۴:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۹
شجریان هدفش چیز دیگه بود نه شاد کردن دل ملت ،همان بهتر که لغو شد
سیاست مدار
۱۹:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۸
مال بيت المال می‌خورید وجفتک می‌زنید
ناشناس
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۷
مملکتی‌که‌وقت‌خود‌را‌‌صرف‌ملتش‌نکند‌و‌به‌‌‌‌‌‌چیزهای‌پوچ‌و‌بی‌
محتوا‌‌‌و‌‌‌‌بی‌ارزش‌صرف‌کند‌‌و‌‌وقت‌خود‌را‌صرف‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌افکار‌کودکانه‌کند‌
‌وقت‌کشید‌کند‌در‌این‌اوضاع‌نابسامان‌‌‌‌گرانی‌و‌هرج‌و‌مرج‌‌‌‌‌‌‌بی‌
بندوباری‌‌‌‌‌‌‌اوضاع‌اجتماعی‌‌‌بی‌نظمی‌‌‌‌‌اداری‌‌‌‌‌‌غارت‌و‌سرمایه‌‌‌‌‌‌و‌منا‌بع‌ملی‌‌‌‌‌‌‌‌بی‌فکری‌‌‌‌‌‌نا‌کارامدی‌در‌اداره‌مملکت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مثل‌ناخدایی‌می‌ماند‌که‌کشتی‌‌را‌‌‌به‌دل‌طوفان‌زده‌و‌هرانکاه‌‌‌‌‌‌‌غرق‌خواهد‌شد‌
محمود
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۳
اینروزها که ادای ادم متفکر را در میاری به فکر اشغال سفارتخانه کشوری هستی؟ هر چی باشه از بالا رفتن دیوار سفارت امریکا که برای مردم ارمغان ۴۵ ساله درست کردی.
نظرات شما