صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 06
کد خبر: ۴۲۹۵۲۷
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۰۳ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۵ نظر

لاریجانی: مردم نگران نباشند تحریم ها بیشتر بار روانی دارد + فیلم

علی لاریجانی در مصاحبه ای تلویزیونی درباره فعالسازی مکانیسم ماشه توضیح داد. به گزارش اقتصادنیوز، علی لاریجانی درباره فعالسازی مکانیسم ماشه و بازگشت تحریم ها گفت: مردم نگران نباشند، تحریم‌ها بیشتر بار روانی دارد او ادامه داد: تمهیدات لازم برای کم اثر و بی اثر کردن اسنپ بک اندیشیده شده است لاریجانی همچنین گفت: ملت ایران خودشان دارای قوه تحلیل هستند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
یعقوب
۱۰:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۴
روانی یا غیر روانی در بازار و معیشت مردم تاثیر خود را گذاشته. شما هم دست از این شعار درمانی بردارید و در عمل کاری بکنید.
امین
۰۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۴
اصلا نگران نیستیم. چون خودمون بابت حضور شماها کامل روانی شدیم.
ناشناس
۰۱:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۴
راست می گه بنده خدا مردم یه وقت نگران نباشن که تحریم ها ممکنه رو مقامات تاثیر بزاره و در روند خدمات رسانی آنها به مردم اخلالی ایجاد بشه.
ناشناس
۰۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۴
والله ما نگران تحریم محریم نیستیم ؛ بیشتر نگرانی ما از جانب شماهاست که 47 سال رییس و مدیر و وزیر و دبیر و وکیل شدید و هنوز هم هستید . هیچکاری که نکردید هیچ ؛ مملکت را به فنا دادید !!!!!
یعنی جز شما چند نفر که از اینجا به آنجا جابحایتان میکنند هیچ آدم زنده دیگری در بین این 90/000/000 ایرانی نیست ؟؟؟؟
ناشناس
۲۲:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
تا حالا شده بری مغازه ای بخوای وسیله بخری برا بچه ت ببینی پولت نمیرسه و اون شب و دیروقت بری خونه تا چشم ت ب چشم بچه ت نیافته؟
نظرات شما