صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 11
کد خبر: ۴۳۲۹۹۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۲۹ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

سخنگوی دولت: ادامه قطعنامه ۲۲۳۱ محلی از اعراب ندارد | جامعه جهانی نباید اجازه سوءاستفاده سیاسی بدهد

فاطمه مهاجرانی گفت: شورای امنیت تاکنون تصمیمی برای بازگرداندن قطعنامه‌های لغو شده نگرفته و جامعه جهانی با یک‌جانبه‌گرایی مخالف است.

رویداد۲۴| فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی با بیان اینکه قطعنامه ۲۲۳۱ خاتمه یافته است و از نظر ایران و روسیه و چین عملا دیگر محلی برای ادامه موضوع وجود ندارد، تصریح کرد: در سطح شورای امنیت هم هنوز هیچ تصمیمی برای بازگرداندن قطعنامه‌های لغو شده اتخاذ نشده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: اکثریت قاطع جامعه جهانی با رویکرد یک‌جانبه‌گرایی مخالفت دارند و اصولا جامعه جهانی نباید اجازه دهد کشور‌های معدود و محدودی که برخی از آنها صلاحیت لازم را هم ندارند، در موضوعاتی که می‌تواند به صلح جهانی آسیب بزند و شأنیت سازمان‌های بین‌المللی را زیر سئوال ببرد، وارد شوند و اقداماتی از جنس اقدامات مغرضانه و سوءاستفاده‌های سیاسی انجام دهند.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
جامعه جهانی
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۹
حالا ببینیم چی میشه !!!!
نظرات شما