تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۸ مهر ۱۴۰۴

بقائی: عملکرد سه کشور اروپایی از ابتدا با مشکل مواجه بود؛ قطعنامه ۲۲۳۱ بی‌اثر است

سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری امروز با انتقاد از رویکرد اروپا در مذاکرات، تأکید کرد که پایان قطعنامه ۲۲۳۱ تأثیری بر تعهدات ایران ندارد و طرف اروپایی فاقد اراده و اعتبار لازم برای دیپلماسی سازنده است.

بقائی: عملکرد سه کشور اروپایی از ابتدا با مشکل مواجه بود؛ قطعنامه ۲۲۳۱ بی‌اثر است

رویداد۲۴| نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه، امروز دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ برگزار شد.

به گزارش ایرنا، وی در پاسخ به سؤالی درباره عملکرد سه کشور اروپایی بیان کرد: عملکرد این سه کشور از ابتدا با مشکل مواجه بود.

بقائی بیان کرد: قطعنامه ۲۲۳۱ خاتمه می‌یابد بدون اینکه تاثیری داشته باشد بر برخی تعهدات اساسی که ما دادیم.

این دیپلمات ارشد ایرانی در پاسخ به سؤالی درباره ادعای سه کشور اروپایی برای مذاکره و دیپلماسی با ایران و انتظار ایران از این سه کشور بیان کرد: شرم است.

وی گفت: در این مقطع سه کشور اروپایی باید نشان دهند که اراده و توان لازم دارند برای اینکه یک طرف مذاکراتی قابل اتکا و دارای اعتبار عمل کنند. چنین چیزی را ما ندیدیم. شواهدی را می‌بینیم که نشان می‌دهد طرف اروپایی خودش به ناتوانی و بی اراده‌گی در نقش آفرینی مثبت و سازنده معترف است.

منبع: ایرنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما