صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 06
کد خبر: ۴۳۸۴۷۶
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۸ نظر

ببینید| اردستانی عذرخواهی کرد

جدیدترین موضع اردستانی، روحانی جنجالی مناظره شهادت حضرت زهرا (س): من هیچ جسارتی به حضرت زهرا (س) نکردم. اگر بیانم اشتباه بوده عذرخواهی می‌کنم.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۹:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
این موضوعاتی را که آقای اردستانی مطرح کرد قبل از ایشان من مکرر از سال های گذشته در شبکه های اجتماعی دیده ام بخصوص در محیط توییتر یا ایکس جدید.
ناشناس
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
درود بر شرافت همه انسانهای شجاع و راستگو در هر لباسی که باشند
ناشناس
۰۹:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
آنچنان روایت های مخدوش و غلط و غلو آمیزی از ائمه ارائه داده اند که پرسش درباره درستی آنها تعبیر به توهین می شود. وقتی طرف مقابل بعد از مصاحبه در مجلس خودش می گوید ما در محضر حضرت دم می جنبانیم یعنی نهایت اغراق و بی خردی. چنین افرادی چطور تسلیم حقیقت می شوند و قبول می کنند که واقعیت ماجرا چیز دیگری است؟
ناشناس
۰۴:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
«من، گالیلئو گالیله، فرزند ونیسانزیو گالیله، اهل فلورانس، هفتاد ساله، در پیشگاه دادگاه از نظریه اشتباه خود که خورشید را مرکز عالم و ثابت می دانستم صرف نظر کرده و از این به بعد چنین عقیده ای را حفظ نخواهم کرد و در مقام دفاع یا تدریس آن به هیچ وجهی برنخواهم آمد.»
منطقی
۰۰:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵

این روحانی دکان مداحان لات و لوت را تخته کرده فقط . هیچ توهینی نکرده به کسی .
پاسخ ها
ناشناس
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
درود بر ایشان و شما
ناشناس
۲۳:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۴
دقيقا ايشان در مناظره هيچ گونه توهين به کسى نکرد يک عده هوچى گرا به ايشان تعرض کردند آنها بايد عذر خواهى کنند
پاسخ ها
ناشناس
۱۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
دقیقا
نظرات شما